FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Bli medlem & få 10% rabatt

Holmegaard Cabernet

Cabernet fra Holmegaard har alt du behøver av vakre glass, designet for å være funksjonelle, moderne og elegante i hverdagen. Her finner du glass og karafler fra Holmegaard Cabernet.
13 resultater sortert etter

Cabernet - munnblåste glass fra Holmegaard

Cabernet fra Holmegaard er en serie munnblåste glass, spesielt designet for å fremheve de ulike drikkenes karakteristiske trekk, smaker og dufter for at du skal få den beste drikkeopplevelsen.

I tillegg er glassene vakre og elegante, som gjør borddekkingen din vakrere. Her finner du glass og karafler fra Cabernet, som er en like fin gave til noen du er glad i som til deg selv.

Hvem har designet Cabernet fra Homegaard?

Det er den kjente danske formgiveren Peter Svarrer som har designet denne serien populære glass. Svarrers designfilosofi er modernisme, funksjon og hverdagseleganse, noe som tydelig gjenspeiles i denne serien vakre og elegante glass.

Cabernet Ølglass

Ølglass fra Cabernet er elegante ølglass med stett, spesielt utformet for å fremheve smak og aroma fra ulike typer øl.

Cabernet vinglass for alle typer viner

Vinglass fra Cabernet er skapt for å fremheve ulike vintypers karakteristiske trekk, aroma og dufter. Vinglassene kommer i ulike størrelser som passer perfekt til ulike typer viner.

De minste glassene passer utmerket til søte viner som sherry, portvin og kirsebærvin, mens glasset som rommer 69 cl perfekt for rødvin. Syrlige og fruktige hvitviner skal helst serveres og nytes i et glass med mindre overflate, og et glass mindre glass passer derfor perfekt til hvitvin.

Cabernet champagneglass

Cabernet champagneglass er et smalt glass, spesielt designet for å ta vare på de karakteristiske boblene fra champagnen. De vakre og elegante glassene hjelper deg sette den rette stemningen i både store og små anledninger.

Holmegaard Cabernet vannkaraffel og karaffel

For en enheltig borddekking er det perfekt å matche Cabernet-glassene dine med vannkaraffel og vinkaraffel fra samme serie. Vannkaraffelen kommer med praktisk kork, som gjør at kullsyren i kullsyrevann kommer til å holde seg lengre. 

En vinkaraffel er ikke bare dekorativt, det er også en fin måte å lufte vinen på, slik at alle smaker og dufter virkelig trer frem. 

Tåler glass fra Holmegaard Cabernet oppvaskmaskin?

Ja, Holmegaards Cabernet-glass tåler å vaskes på maks 55°C i oppvaskmaskin. Pass på at glassene står støtt og at de har nok mellomrom under vasken, slik at de ikke slår inn i hverandre.

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB