FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Produkter
Annet
Merkevarer/Jonathan Adler

Jonathan Adler

Interiør fra Jonathan Adler er både eksentrisk og glamrøst; modig og humoristisk. Resultatet er ekstraordinære hverdagsprodukter, som vaser, lys og salt- og pepperbøsser. Her finner du design fra Jonathan Adler, gjør hverdagen din litt mer glamorøs!
0 resultater sortert etter

Jonathan Adler - eksentrisk interiør med en glamorøs touch

Jonathan Adler skaper modig og lekent interiør som blir automatiske blikkfang i rommet. Produktene er både eksentriske og glamorøse på samme tid. Sortimentet består av en rekke vaser, men du vil også finne gulvtepper, lysestaker og annet interiør.

Hvilke vaser fra Jonathan Adler er mest populære?

Jonathan Adler sitt sortiment består av en rekke populære og eksentriske vaser. Disse er blant de mest populære av dem:

  • Round Gala vase
  • Dora Maar vase
  • Kiki’s Derriere vase

Hva kjennetegner Jonathan Adler sin stil?

Det er lett å kjenne igjen Jonathan Adler-produkter. Det fremste kjennetegnet er først og fremst det eksentriske formspråket som både er glamorøst og humoristisk på samme tid. Kombinasjonen gjør produktene til naturlige blikkfang som skaper interesse og nysgjerrighet. Produktene kjennetegnes også av modige mønster og farger med fantasifulle former.

Muse og Zebra- kritikerroste Jonathan Adler-serier

Blant Jonathan Adler sine serier, er Muse og Zebra spesielt populære.

Muse er en serie som hyller kunstnerens inspirasjonskilder, nemlig muser, og består blant annet av vaser, krus, duftlys og salt- og pepperbøsse. Det lekne og unike designet gjør disse til interessante og annerledes elementer. Blant produktene i Muse-serien, er Georgia Orb spesielt populær.

Mens Muse består av en rekke keramikkprodukter, har Jonathan Adler også produkter i stoff og tekstiler, som med et glimt i øyet gir hjemmet ditt en liten touch glam. Zebra baderomsmatte har blitt hyllet for sitt nytenkede design, og er en perfekt måte å gjøre baderommet litt mer luksuriøst på.

Hva er Jonathan Adlers designfilosofi?

For Jonathan Adler er “more” definitivt “more”, og hans mål er å gjøre mennesker glade. Dette ser vi tydelig i det lekende formspråket hans, som inviterer oss både til undring og til å trekke på smilebåndet.

Jonathan Adler - glamorøs håndverk av ypperste kvalitet

Siden Jonathan Adler var liten, var hans store lidenskap keramikk. Det er derfor ikke så merkelig at det er nettopp keramikk og keramikkprodukter som er selve kjernen merkevaren. Alle Jonathan Adler-produkter kjennetegnes av solid og godt håndverk av høy kvalitet, selvsagt med en liten touch av amerikansk glamour.

Hva er historien bak Jonathan Adler?

Varemerket Jonathan Adler ble etablert i 1993 av Jonathan Adler. Han var pottemaker, og det var nettopp keramikk som Jonathan Adler startet med å designe og produsere. Hans første gjennombrudd kom da Barneys i New York kjøpte hans første serie.

Siden den gang har sortimentet til Jonathan Adler økt, og inkluderer nå alt man behøver for å kunne skape et gjennomført og moderne hjem.

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB