FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Bli medlem & få 10% rabatt

Kähler Nobili

Nobili fra Kähler er en serie vakre lysestaker, telysholdere og vindusoppheng for levende lys. Designet er inspirert av det nordiske vinterlandskapet, og skaper et vakkert, stemningsfullt lys. Her finner du vakre lysestaker fra Nobili.
7 resultater sortert etter

Kähler Nobili - skaper stemningsfulle lys

Nobili fra Kähler er en serie vakre lysestaker, telysholdere, lykter og lyslykter som skaper et varmt og stemningsfullt lys. Designet til lysestakene er hentet fra det nordiske vinterlandskapet, og involverer blant annet trær og isberg, i tillegg til de klassiske runde lykteformene. Her hos Nordic Nest finner du populære lysestaker og telysholdere fra Nobili, som er perfekt tilbehør for å gjøre vintermørket litt lysere.

Hvilke produkter i Nobili-serien er mest populære?

Nobili-serien er like vakker når lyset inni er tent, som den er når den ikke lyser. Til tross for den tydelige vinterinspirasjonen til noen av produktene, kan Nobili like gjerne pynte utebordet på sommeren, som de kan pynte opp på julebordet.

Produktene i Nobili-serien kommer i en rekke populære former som også har ulike størrelser. Om du grupperer lysestakene sammen, er det lett for deg å skape unike og personlige kombinasjoner, men det gjør det også lett å finne en som passer til ditt behov.

De tre mest populære produktene i Nobili-serien

  • Juletre
  • Lykt
  • Vindusoppheng

Hvilke farger kommer Nobili i?

Nobili kommer i en rekke vakre, duser farger og fargekombinasjoner. Dette gir deg frihet til å mikse og matche farger og former slik du selv vil. Blant de mest populære fargene finner vi:

  • Hvit
  • Steel og hvit
  • Forest og hvit
  • Grå og hvit
  • Nude og hvit

Pynt hjemmet ditt med Nobili til jul

Flere av produktene i Nobili-serien er populære julelysestaker og julelyslykter, og passer perfekt for å gjøre den mørkeste tiden på året litt lysere. Gjenskap en vinterhvit skog med en samling hvite juletrær i ulike størrelser, eller bland de vakre fargene for å skape ditt personlige vinterlandskap.

Hvem har designet Nobili?

Nobili fra Kähler er designet av Mette Bache og Barbara Bendix Becker, som hentet inspirasjonen fra måten skygger danser i snøen i vinterskogen.

Hvor kan jeg plassere lysestakene fra Nobili?

Lysestaker og lyslykter fra Nobili kan kombineres på en rekke ulike og kreative måter. Skap din egen vinterskog ved å gruppere juletrær i ulike størrelser og farger sammen, eller kombiner ulike former for å skape et unikt uttrykk.

Siden Nobili også kommer i ulike farger, kan du mikse og matche farger som du selv ønsker.

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB