FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Kay Bojesen Denmark Song Bird

Song Birds er en serie vakre trefugler fra Kay Bojesen. Fuglene er laget av massivt tre og er håndmalte i ulike unike farger. Hver eneste fugl har sin egne, spesielle historie knyttet til seg. Her finner du Kay Bojesens Song Birds.
12 resultater sortert etter

Love Birds og Song Birds - Kay Bojesens sangfugler

Song Birds er en serie håndmalte fugler i massivt tre fra Kay Bojesen. De myke formene og nysgjerrige uttrykket som fuglene har, har gjort disse til populære favoritter for både små og store.

Hvilke figurer finner vi i Song Bird-flokken?

Den originale Song Bird-flokken besto av fem ulike fugler, men i dag har flokken fått nye og kjære medlemmer.

Song Bird Sunshine

Song Bird Sunshine er en av de fem originale fargekombinasjonene i Song Bird-serien. Sunshine har friske farger i turkis, grønt, blått og gult som gjør deg glad. Sunshine er laget av massiv bøk, og er også håndmalt.

Song Bird Ruth

Song Bird Ruth er oppkalt etter Kay Bojesens svigerdatter som kommer fra Sverige. Ruth er en fargeglad fugl som er håndmalt i rosa, rødt, gult og grønt. Fuglen er laget av massiv bøk.

Song Bird Alfred

Song Bird Alfred er oppkalt etter Kay Bojesens oldebarn. Navnet “Alfred” har et nordisk opphav og betyr “uskyld” og “fred”. Alfred er laget av det vakre naturmaterialet eik, med et nebb av røkt eik.

Song Bird Ernst

Song Bird Ernst er oppkalt etter Kay Bojesens pappa, og er laget av massiv bøk. Inspirasjonen bak trefigurene hentet han blant annet fra faren sin, som lagde trefigurer til han som liten. Ernst er håndmalt i klassiske minimalistiske farger som grått, svart og hvitt, og er et tidløst dekorativ element.

Song Bird Korp

Song Bird Korp kalles også Ravn, og er også laget av massiv bøk. Fuglen er håndmalt kullsvart og skiller seg ut fra den øvrige flokken. Song Bird Korp er et stilig og klassisk dekorativt element som passer de fleste rom og stiler. Song Bird Korp kommer også i en større variant.

Song Bird Kay

Song Bird Kay har fått navnet etter Kay Bojesen, og er farget i hans favorittnyanse av blå. Øynene og beina er farget oransje, og er en perfekt kontrast til den vakre, dype blåfargen som resten av fuglen har. Kay er laget av massiv bøk, og de vakre fargene er påført for hånd.

Love Birds

Et par sangfugler i ulike materialer. Den ene versjonen finnes i lys og mørk eik, der den ene fuglen er mest lyst med mørkt nebb, og den andre er mest mørk med lyst nebb. Love Birds finnes også i svart versjon, der begge fuglene er svarte.

Love Birds og Song Birds - perfekte gaver

Love Birds er den perfekte bryllupsgaven, mens en av de andre fuglene i Song Bird-serien er perfekt gave til dåpsbarnet eller som fødselgave. Song Birds er også den perfekte symbolske gaven til noen som skal flytte hjemmefra og nå skal teste vingene sine for første gang.

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB