FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Merkevarer/Kristina Dam Studio

Kristina Dam Studio

Kristina Dam Studio er et dansk merke grunnlagt i 2012 av Kristina Dam, arkitekt og grafisk designer . Studioet bruker naturmaterialer som er valgt ut med omhu, og fokuserer på å skape unike produkter med lang holdbarhet. Hos Nordic Nest finner du et stort utvalg av produkter fra Kristina Dam Studio.
101 resultater sortert etter
1
...
3
Side 1 av 3

Kristina Dam Studio – Skandinavisk og arkitektonisk design 

Hver eneste design fra Kristina Dam Studio har et tydelig skandinavisk og arkitektonisk uttrykk. Med rene linjer i vakre materialer finner du produkter med stil og karakter.

Kristina Dam Studio skaper innredning til hjemmet i form av møbler, skåler, plakater og mye mer. Hos Nordic Nest finner du et bredt utvalg fra Kristina Dam Studio, hvor du garantert finner noe som passer til din innredning.

Hvilke produkter fra Kristina Dam Studio er mest populære? 

Blant de mest populære produktene fra Kristina Dam Studio finner du blant annet 

Kristina Dam Studio – Kvalitetsmaterialer fra naturen 

Kristina Dam Studio bruker nøye utvalgte materialer, og majoriteten av kolleksjonen er produsert innenfor EU. Materialene er ekte, naturlige og behandles med stor respekt. 

Kristina Dam Studio - Skulpturell minimalisme 

Den røde tråden i designen er grafisk og arkitektonisk. Møblene er sammensatt med plugger og tapper som er produsert i naturlige materialer. Med en tilnærming om å skape design med karakter, stil og et kraftfullt uttrykk er målet å skape produkter som tilfører noe ekstra i din innredning. Tilnærmingen og den skulpturelle kvaliteten er synlig i alle kolleksjoner. 

Hvem er Kristina Dam? 

Kristina Dam er grunnlegger, sjefsdesigner og ansvarlig for merkevaren. Hun arbeider med skulptur, grafisk design og interiørdesign. Et sentralt fokusområde for Kristina Dam er balansen mellom funksjonsestetikk og nordisk minimalisme. Hun er utdannet arkitekt og grafisk designer og jobber vekslende mellom kunst, styling og arbeid med interiør- og designprodukter.

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB