FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

LYFA

LYFA er dedikert til å skape den perfekte belysningsopplevelsen med tankevekkende design og høykvalitetsmaterialer. Din LYFA lampe leverer tidløs belysning med høy kvalitetsstandard for alle hjem og situasjoner. Her finner du et bredt utvalg av lamper med et moderne preg som passer til bærekraftig bolig.
110 resultater sortert etter
1
...
4
Side 1 av 4

Hvorfor skal jeg velge en LYFA lampe? 

Belysning er en subtil kunst som handler om å skape og balansere det perfekte lyslandskapet - den komplekse samspillet mellom lys, omgivelsene og ønsket atmosfære. Lyset er ingrediensen som påvirker alt, og vår streben er å skape den ultimate belysningsopplevelsen gjennom nøye design og materialer av høy kvalitet. 

Når skal jeg velge LYFA? 

LYFA tilbyr belysningsløsninger for alle typer hjem, anledninger og situasjoner! 

LYFAs designklassikere er laget med omsorg og holder enestående kvalitetsstandarder. Enten det er å skape en koselig stemning i stuen eller å lyse opp arbeidsområder på en effektiv måte, har LYFA lamper en plass i enhver innredning og anledning. 

Hvordan jobber LYFA med bærekraft? 

LYFA tilbyr en mangfoldig samling der du blant annet finner din bordlampe og taklampe som ærer de originale designene med stor respekt. Dimensjoner og materialer er nøye oppdatert for å passe inn i en moderne og bærekraftig livsstil. Plastskjermer er erstattet med opalglass og forkromming er byttet ut med polert rustfritt stål, noe som sikrer et tidløst og langvarig design uten å kompromisse med kvaliteten eller det originale designspråket. 

Hva står LYFA for som designfilosofi? 

LYFA er hjemmet for ikoniske klassikere skapt av noen av Danmarks mest innflytelsesrike lysdesignere. Deres tidløse design utforsker og forbedrer god belysning i alle dens former og aspekter. Samlingen er grunnlagt på ren estetikk og en målrettet designfilosofi som har formet seg gjennom tiår med viet håndverksferdighet og fengslende lysdesign. 

Hva tilbyr LYFA for sortiment? 

LYFA gir lyset hovedrollen i ethvert rom og situasjon. Ved å tilby et bredt utvalg av blant annet gulvlamper og vegglamper, materialer og designspråk gir de deg verktøyene til å skape den riktige atmosfæren i hjemmet eller miljøet ditt. Utforsk LYFAs sortiment og la rommet ditt lyse opp med tidløs belysning som er designet for å vare, glede og inspirere. 

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB