FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Mater

Mater er et dansk brand fra København som ble grunnlagt i 2006. Firmaet har fokus på bærekraft og lager produkter i tidløst design som er laget for å vare. Hos Nordic Nest kan du se et stort utvalg av Mater-produkter som passer til din individuelle stil og ditt interiør.
113 resultater sortert etter
1
...
4
Side 1 av 4

Mater – Høykvalitetsprodukter i tidløst design 

Det danske selskapet Mater har en ambisjon som fokuserer på bærekraft. Ved å skape vakre møbler og innredning med gjenbrukbare materialer, har Mater et mål om å endre oppfatningen av hva god design er. Med sikte på å gjøre så lite fotavtrykk som mulig på miljøet, har Mater til hensikt å ta hensyn til planeten, dens ressurser og mennesker. 

Mater lager innredning i form av blant annet bord, stoler og taklamper i tidløst design. Hos oss på Nordic Nest finner du et bredt utvalg fra Mater, og her finner du garantert kvalitetsprodukter som passer utmerket i hjemmet ditt. 

Hvilke produkter fra Mater er mest populære? 

Blant de mest populære produktene fra Mater finner du blant annet 

Mater – Visjon og utgangspunkt 

Ambisjonen for Mater var fra starten å inspirere et globalt designpublikum og engasjere mennesker i bærekraftig tenkning. Dette ved å kombinere bærekraft og sirkulær produksjon med gjenbrukbare materialer. Mater samarbeider med veletablerte designere og målsettingen er å skape bærekraftige produkter i tidløst design. 

Med produkter designet for bruk både i hjem og i kommersielle sammenhenger, streber Mater etter å minimere og unngå alle negative effekter på samfunnet ved å følge etiske og bærekraftige produksjonskriterier. Målet er å skape produkter som varer lenge og inspirere forbrukeren til å sette pris på og nyte dem. 

Når ble Mater grunnlagt? 

Mater ble grunnlagt i 2006 i København, Danmark. Selskapet ble opprettet med mål om å være et banebrytende globalt merke med bærekraft som grunnstein. 

Hva betyr Mater? 

Mater betyr 'mor' på latin. Navnet er tenkt som en daglig påminnelse om selskapets mål om å bidra til bærekraft for å hjelpe til med å forhindre de utfordringene vår planet står overfor. 

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB