FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Bli medlem & få 10% rabatt

Merkevarer/Mateus/Mateus Lace

Mateus Lace

Lace karakteriseres av de vakre og mye mønstrene som smykker tallerknene, skåler kopper og krus i dette elegante serviset, og er derfor perfekt for deg som vil tilføre borddekkingen din en liten touch moderne nostalgi. Utforsk det vakre serviset Lace fra Mateus her hos Nordic Nest.
71 resultater sortert etter
12
Side 1 av 2

Lace - moderne nostalgi fra Mateus

Lace fra Mateus er et romantisk servise der mote og håndverk er flettet sammen. Selv om tallerkener, serveringsfat, kopper og krus har et enkelt formspåk, er de utsmykket med myke og organiske former og mønster, noe som gir dette serviset et romantisk og nostalgisk preg. Her hos Nordic Nest kan du utforske Lace fra Mateus, og enkelt tilføre borddekkingen din et lite stykke moderne nostalgi.

Hvilke farger kommer Lace i?

Lace kommer i en rekke vakre farger som også kan kombineres, for å enkelt skape et personlig og unikt servise. Blant de mest populære fargene finner vi blant annet:

  • Hvit
  • Beige
  • Grå
  • Turkis
  • Lilla

Lace - uendelige kombinasjoner

Siden Lace kommer i en rekke ulike vakre farger, kan du enkelt kombinere ulike farger for å skape din egne, personlige vri på borddekkingen din. I tillegg kan du også skape egne kombinasjoner basert på årstid, anledning og også humør. Lace kan også lett kombineres med andre serviser fra Matues, som for eksempel Oyster eller Bubbles. Det karakteristiske formspråket til Mateus, samt de vakre fargene gjør det lett å skape vakre borddekkinger som gjør selv frokosten en helt vanlig dag til noe spesielt.

Lace - håndlagde serviser fra Mateus

Alle produkter fra Lace er håndlaget av dyktige håndverkere på Mateus sitt egne produksjonssted i Portugal. Dette gjør at hver eneste tallerken og skål er unik og kan kan små forskjeller som gjør hvert produkt unikt.

Tåler Lace oppvaskmaskin?

Ja, Lace tåler oppvaskmaskin, og Mateus anbefaler at man bruker glansmiddel når man vasker dette serviset. Dette gjør overflaten mindre utsatt for riper og merker fra blant annet bestikk.

Tåler Lace mikrobølgeovn?

Ja, serviset kan brukes i mikrobølgeovn.

Tåler Lace fryser?

Ja, serviset fra Lace tåler fryser. Pass på at serviset ikke blir utsatt for store temperatursvinginger på kort tid, ettersom det kan føre til sprekker.

Lace - romantisk nostalgi for hverdag og fest

Siden Lace tåler både mikrobølgeovn og fryser, er dette et servise som fungerer like bra til hverdag som det gjør til fest. De vakre mønstrene gjør enhver borddekking elegant, med en touch moderne nostalgi og romantikk. Her hos Nordic Nest kan du finner det populære serviset Lace fra Mateus.

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB