FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Muuto Varjo

Varjo er et vakkert håndvevd teppe av lammeull fra den finske merkevaren Muuto. Designet leker med lys og skygger, og det minimalistiske designet vil fungere som et vakkert innslag i de fleste hjem. Her finner du Varjo-tepper fra Muuto.
6 resultater sortert etter  
Popularitet

Hva betyr “Varjo”?

Varjo inngår i sortimentet til den finske merkevaren Muuto, og betyr “skygger” på finsk. Navnet hinter om hvordan lys og skygge leker i ullteksturen til teppet, men selve designet til teppet minner også om skygger. Teppet består av to lyse deler, adskilt av en litt mørkere nyanse som ser ut som at det er noe som kaster en skygge på nettopp denne delen av teppet.

Hvilket materiale er Varjo laget av?

Varjo-teppene er laget av 100% lammeull, som er farget og vevd for hånd.

Hvor passer det å legge et Muuto Varjo-teppe?

Et Varjo-teppe fra Muuto er et vakkert stykke håndvevd arbeide som kan tilføre ethvert rom det lille ekstra. Fargene er avdempede og balanserte og det grafiske mønsteret fremstår mykere ved at teppet er laget av lammeull.

Tepper av ull er behagelige å gå på året rundt, og passer perfekt i stua, på kontoret og på soverommet.

Hvilke størrelser kommer Varjo-tepper fra Muuto i?

Varjo-teppene kommer i to ulike størrelser.

  • 170 x 240 cm
  • 200 x 300 cm

Hvem har designet Varjo-teppet?

Designeren som står bak Varjo-teppet heter Tina Ratzer. Tina Ratzer er en dansk designer med utdanning innen tekstildesign og veving. Hennes design karakteriseres av geometriske former og et balansert fargeskjema. I hennes design fungerer håndverksteknikker alltid som en tvist eller overraskelse som blir en viktig del av designet.

Hvilke farger kommer Varjo-teppene i?

Varjo kommer i en rekke vakre, naturlige farger, som gjør det lett for deg å velge nettopp hva som passer best til din stil og dine rom.

  • Blå
  • Mørkgrå
  • Mørk grønn
  • Taupe

Hva bør du tenke på når du kjøper et Varjo-teppe?

Siden Varjo-tepper er håndvevde tepper i et naturmateriale, vil det være små, naturlige forskjeller fra teppe til teppe.

For Varjo-tepper kan størrelsen variere med opptil 2%, noe som betyr at ett Varjo-teppe kan være 2% mindre enn oppgitte mål, og et annet kan være 2% større.

Hvordan rengjør jeg mitt Varjo-teppe?

For vanlig rengjøring, rekker det å støvsuge teppet. Ull er et naturmateriale som er naturlig skittavstøtende, men om du søler på teppet, bruk kullsyrevann og vask flekkene bort med en gang. For å vedlikeholde Varjo-teppet ditt på best mulig måte, bør du også snu teppet hver sjette måned.

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB