FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

OYOY

OYOY kombinerer skandinavisk design med inspirasjon fra Japan, noe som skaper unike designprodukter. Her kan du blant annet finne tepper, puter og annet interiør fra OYOY.
4 resultater sortert etter

OYOY - interiør med inspirasjon fra Japan

Den danske merkevaren OYOY ble etablert i 2012 av Lotte Fynboe med visjonen om å skape kvalitetsprodukter med fokus på design, funksjon, farge og kvalitetsmaterialer. OYOY skaper design og interiør med inspirasjon fra Japan, og deres stil er leken og fargerik, noe som gjør at deres produkter er populære blant folk i alle aldersgrupper. Utforsk vårt sortiment interiør og design fra OYOY her.

Puter og tepper fra OYOY

OYOYs sortiment er bredt og inneholder alt fra praktiske oppbevaringsløsninger til sengetøy og oppbevaring til barnerommet. Denne danske merkevaren er spesielt kjente for sine sjarmerende gulvtepper til barn, som ikke bare er myke og herlige, men som også stimulerer barns fantasi med motiver.

Topp 3 gulvtepper fra OYOY

  1. Løve
  2. The World
  3. Rainbow

OYOY har også en rekke vakre puter i sortimentet, alt fra stilige pynteputer til fine barnemotiv med kreative former.

Topp 3 puter fra OYOY

  1. Løve
  2. Kaktus
  3. Hedgehog

Hvordan arbeider OYOY med miljø og bærekraft?

OYOY legger stor vekt på kvaliteten til materialene og produksjonsprosessen. OYOY jobber også med organisasjoner som WWF for å støtte deres arbeid i konservering av dyr og natur.

OYOY og WWF

The World fra OYOY inkluderer, blant annet, tepper og spisebrikker, og motivet er av verden med alle dyr. Dette er en utmerket start for samtaler med barn om miljø og dyr. For alle produkter i denne serien donerer OYOY en del av profitten til WWF som går til å beskytte isbjørn.

Hva kjennetegner OYOYs design?

Mange av OYOYs design er inspirert av Fynboes egen barndom. Produktene har en særegen leken karakter. Det er også flere av deres produkter som er spesielt designet for barn, som for eksempel gulvtepper, puter og leketøy.

Hva betyr navnet OYOY?

Lotte Fynboe er utdannet møbeldesigner som designer alle produktene selv. Navnet OYOY er inspirert av danske fly, som har vært registrert som OY siden 1929.

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB