FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

Produkter
Annet
Merkevarer/Ro Collection

Ro Collection

Ro Collection er en dansk merkevare som gir deg design med kvalitet, originalitet og skikkelig håndverk. Alle produkter er laget av gjenvinningsbart materiale, designet og produsert i Europa.
0 resultater sortert etter

Ro Collection – Moderne håndverk fra Danmark 

Ro er det danske ordet for fred. Merket Ro Collection skaper produkter som er laget med respekt for verden ved kun å bruke resirkulerte materialer. Med sitt gjennomtenkte og tilstedeværende design, står Ro Collection i motsetning til den raske og stadig skiftende verden vi lever i dag. 

I Ro Collections sortiment vil du kunne finne alt fra stilfullt servise til dekorativeinteriørdetaljer somvaser, lysestaker og telysholdere

Bærekraftig design laget av resirkulerte materialer 

Alle produkter fra Ro Collection har et funksjonelt formål med langsiktig bærekraft, samtidig som de tiltrekker seg estetiske sinn. 

De arbeider med en rekke naturlige materialer som tre, lær, tekstiler, keramikk og glass for å skape tidløse produkter som vil vare i årevis. 

Hvilke Ro Collection-produkter er mest populære? 

I tillegg til den berømte Ro Collection-vasen omfatter det brede produktsortimentet fra det danske merket også andre stilfulle produkter som tallerkener og karafler. Noen av de mest populære kolleksjonene inkluderer:

Innovativ kombinasjon av funksjonalitet og estetikk 

Hvert produkt fra Ro Collection oppfyller et funksjonelt formål med et langsiktig bærekraftperspektiv samtidig som det appellerer til vår estetiske sans. 

Unike gjenstander håndlaget med omhu 

De vakre glassvasene fra Ro Collection er munnblåst og dekorert for hånd. På grunn av disse manuelle prosessene og materialegenskapene kan enkelte produkter variere litt fra hverandre, og små luftbobler kan oppstå i glasset, noe som gjør hver vase virkelig unik. 

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB