FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

30 DAYS OF DESIGN Ukens tilbud

Merkevarer/Rörstrand/Swedish Grace

Rörstrand Swedish Grace

Swedish Grace er et godt eksempel på at tidløs eleganse aldri går av moten. Etter 90 år er dette serviset like populært, og er en av Rörstrands stilikoner. Her finner du det populære serviset, som passer like bra til hverdag som til fest.
29 resultater sortert etter  
Største rabatt

Swedish Grace - tidløst og elegant servise fra Rörstrand

Swedish Grace er et av Rörstrands mest populære serviser, og har med sitt enkle formspråk og minimalistiske mønster fanget hjerter siden 1930. Her finner du kopper, tallerkener og annet porselen fra Swedish Grace.

Hvilke produkter inngår i Swedish Grace-serien?

I dag består Swedish Grace av både tallerkener Ø27 cm og asjetter Ø21 cm, i tillegg til matchende kopper og krus. Med tekanne, skåler og serveringsfat i samme stil, er det lett å skape et helhetlig og elegant dekket bord.

Hvilke farger kommer Swedish Grace i?

I dag finnes Swedish Grace i en rekke ulike farger, som kan kombineres i det uendelige og gir deg store muligheter til å skape nye og kreative kombinasjoner.

Swedish Grace - mest populære farger

  • Snø
  • Midnatt
  • Grå

Swedish Grace - Louise Adelborgs mesterverk

Louise Adelborg er kvinnen bak dette populære serviset, og hun jobbet nesten hele livet med design og annet kreativt arbeide. Hun jobbet i mange år på Rörstrand, noe som gav henne tittelen “Rörstrands grand old lady”. Swedish Grace regnes som hennes mest kjente design, og er fremdeles like populær i dag som det var da serviset ble lansert., og er et godt eksempel på at tidløs eleganse og godt design aldri går av moten.

Hva forestiller mønsteret på Swedish Grace?

Louise Adelborg hentet mye inspirasjon til sine design fra den svenske naturen, og det karakteristiske mønsteret på Swedish Grace-serien er inspirert av bølgende hveteaks. Mønsteret er en subtil hyllest til den nordiske sommeren og det svenske sommerlandskapet i klassisk skandinavisk minimalistisk stil.

Swedish Grace - også som juleservise

Swedish Grace er et av de mest populære servisene fra Rörstrand, og denne folkefavoritten kommer også i juleversjon. Swedish Grace Winter forvandler hveteåkeren til et nordisk vinterlandskap, perfekt å dekke julebordet med.

Swedish Grace for barn

My First Swedish Grace er et barneservise som tar utgangspunkt i det klassiske Swedish Grace-mønsteret, men gjør det på et sett som skal fascinere og skape undring hos de minste i familien.

Swedish Grace - en gullkantet klassiker

I forbindelse med 90-årsjubileet til Swedish Grace, har Rörstrand satt gullkant på feiringen ved å lansere Swedish Grace Gala. Denne serien er den klassiske Swedish Grace, men med en gullkant. Denne kan selvsagt mikses og matches med det øvrige serviset slik du selv vil, og gir deg mulighet til å tilpasse Swedish Grace til deg og din stil.

Tåler Swedish Grace oppvaskmaskin og mikrobøleovn?

Ja, Swedish Grace kan vaskes i oppvaskmaskin og tåler også mikrobølgeovn, noe som gjør dette til et perfekt hverdagsservise. Siden serviset også har et elegant og tidløst design, passer Swedish Grace like bra til hverdag som det gjør til fest.

Hva er historien bak Swedish Grace

Swedish Grace ble opprinnelig lansert på Stockholmsutstillingen i 1930 under navnet Nationalserviset. I 2001 skiftet dette populære serviset navn til Swedish Grace, oppkalt etter den nordiske klassisismens gullalder mellom 1910-1930.

Nye tilskudd til Swedish Grace-familien

Den originale Swedish Grace har i ettertid blitt komplettert med andre produkter fra designere som Pia Törnell og Margot Barolo. I tillegg finnes Swedish Grace i flere ulike farger og som derfor gir deg en utmerket mulighet til å slippe kreativiteten løs og skape unike og personlige borddekkinger.

Hvordan tar jeg best mulig vare på Swedish Grace-serviset mitt?

Swedish Grace har et tidløst og elegant design, og er en av Rörstrands klassiske stilikon. Om du tar godt vare på serviset ditt, kan Swedish Grace overleve i generasjoner.

Swedish Grace kan vaskes i oppvaskmaskin. For å unngå riper og skraper er det viktig å bruke skyllemiddel, siden dette skaper en beskyttende hinne på serviset som både gjør at serviset ser blankt og fint ut, i tillegg til at det redusere friksjon fra bestikk og fra stabling.

Det er også viktig å skylle av serviset så raskt som mulig etter bruk, siden visse matrester, særlig syrlig mat, har økt risiko for å misfarge mer ømfintlig dekor på serviset.

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB