FRI FRAKT OVER 599 KR*

RETUR 365 DAGER

10% RABATT- BLI MED I KUNDEKLUBBEN

TRENDY FEST - 10-50% rabatt på nesten alt*

Skandinavisk

Med hjelp av duftlys og duftpinner ønsker Skandinavisk å spre den skandinaviske livsstilen, de karakteristiske luktene og klassiske skandinaviske landskapet til verden. Her finner du duftlys, duftpinner og annet interiør fra Skandinavisk.
0 resultater sortert etter  
Popularitet

Skandinavisk - lukten av Skandinavia

Skandinavisk ble etablert av to engelskmenn som flyttet til Skandinavia for kjærlighetens skyld. Inspirert av den skandinaviske naturen, begynte de å designe duftlys og duftpinner, og like etterpå ble Skandinavisk etablert. Inspirasjonen til duftene hentes fra den røffe naturen, de matte vinterfargene, og det friske vannet i Skandinavia.

Her hos Nordic Nest finner du et stort utvalg duftlys, duftpinner og annet interiør fra det populære danske merkevaret Skandinavisk.

Skandinavisk duftlys og duftpinner for en avslappende hjem

I tillegg til håndsåper og håndkrem, har Skandinavisk et stort utvalg duftlys og duftpinner med en rekke herlige dufter. Stearinlys er en viktig del av det skandinaviske hjem året rundt, og duftlys fra Skandinavisk skaper en rogivende og avslappende effekt for alle rom i hele hjemmet ditt.

Hvilke dufter fra Skandinavisk er mest populære?

Skandinavisk har en rekke dufter i ulike formater i sitt sortiment. Felles for alle er at de er inspirert av den røffe naturen som Skandinavia er kjent for. Navnet på de ulike duftene er også hentet fra det som kjennetegner skandinavisk natur, slik som “skog”, “fjord” og “snø”.

Topp tre mest populære dufter fra Skandinavisk

  • Hav - inspirert av havet
  • Skog - inspirert av de skandinaviske skogene1
  • Fjord - inspirert av de dype fjordene

Hva er duftlysene fra Skandinavisk laget av?

Alle duftlysene fra Skandinavisk er laget av vegetabilsk voks som kommer i et dekorativt glass med et lokk av FSC-sertifisert bøk. Glasset er delvis laget av resirkulert materiale, noe som gjør disse duftlysene til et bra og bærekraftig valg. Duftlysene er derfor like dekorative som de er velduftende.

Produktene fra Skandinavisk inneholder ingen animalske produkter, de er ikke testet på dyr og er derfor 100% veganske.

Dufter fra Skandinavisk - perfekt som gave

Takket være deres elegante design og herlige dufter, er produkter fra Skandinavisk perfekte gaver, og fungerer like bra som en hyggelig oppmerksomhet, som de er fine innflyttingsgaver.

10 % rabatt på din neste bestilling når du melder deg inn i kundeklubben vår.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2023 Copyright Nordic Nest AB