FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Bli medlem & få 10% rabatt

Merkevarer/Skrufs Glasbruk

Skrufs Glasbruk

Skrufs Glasbruk ble grunnlagt i 1897 i Skruv utenfor Lessebo i Sverige og har siden den gang designet og produsert håndlagde glassprodukter. Takket være sine mange år i bransjen kan den smålandske håndverkstradisjonen kombineres med nytenkning for å skape produkter av høy kvalitet og med stort kunstnerisk innhold.
19 resultater sortert etter

Skrufs Glasbruk - eksklusivt smålandsk håndverk

Skrufs Glasbruk ble grunnlagt i 1897 i vakre Småland i Sverige, og har siden den gang designet og produsert eksklusive og håndlagde glassprodukter. I løpet av årene har 

Skrufs kombinerer den smålandske håndverkstradisjonen med nytenkning for å skape vakre produkter av høyeste kvalitet og stort kunstnerisk innhold. Her hos Nordic Nest kan du utforske Skrufs’ sortiment med vakker innredning og interiør.

Ettersom etterspørselen etter restaurant- og serviceglass avtok i løpet av 1950-årene, begynte produksjonen i stedet å fokusere mer på dekorative glass som og , noe som har blitt en stor suksess over hele verden takket være det tidløse og stilige designet. I dag drives og eies Skrufs glassfabrikk av familien Elm, hvor hele familien jobber.

Hvilke produkter fra Skrufs Glasbruk er mest populære?

I Skrufs sortiment finner du eksklusive vaser og glassprodukter av høyeste kvalitet i mange ulike design.

Topp 3 mest populære produkter

  1. Kolonn
  2. Tokyo
  3. Pallo

Glass fra Skrufs Glasbruk

Skrufs Glasbruk designer og produserer vakre glassprodukter som er like dekorative uansett hvor i hjemmet du plasserer dem i hjemmet ditt. Det klare glasset i kombinasjon med stilrent design skaper en luksuriøs opplevelse som passer perfekt til finere anledninger, men som også kan brukes til å tilføre litt ekstra luksus i hverdagen.

Hvordan rengjør du glass fra Skrufs Glasbruk?

Før du vasker eller rengjør glassproduktene dine, er det lurt å lese gjennom instruksjonene fra leverandøren for å se hvordan de skal vedlikeholdes på den aller beste måten.

Håndlagde og munnblåste glass bør vaskes for hånd, slik at de holder seg vakre i mange år fremover.

Hvilke designere har Skrufs Glasbruk jobbet med?

Fra oppstarten av glassverket var det vanlig at hyttemesterne selv tegnet glasset som ble produsert. I løpet av 1950-tallet begynte Skrufs å fokusere mer på å designe og produsere dekorativt glass, og i tråd med dette startet de samarbeid med mange kjente designere og kunstnere som Marianne Westman, Bengt Edenfalk og nå i nyere tid, Carina Seth Andersson.

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB