FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Merkevarer/Stackelbergs

Stackelbergs

Stackelbergs er et svensk brand som ble grunnlagt i 2009 med hovedmålsetning å ha en miljøvennlig produksjon. Stackelbergs lager vakre pledd i høy kvalitet. Hos oss finner du et stort utvalg av tepper og pledd fra Stackelbergs. Så, hvilket er din favoritt?
22 resultater sortert etter

Stackelbergs – Pledd i fineste mohairull 

Pleddene fra Stackelbergs er hovedsakelig vevd av mohairull, som stammer fra geiter. Stackelbergs leverer både design og høy kvalitet på produktene sine. Stackelbergs følger en rød tråd som bygger på at de, i tillegg til kvalitet, streber etter å tilby produkter med en grønn profil. Målet er at både valg av materialer og produksjonen skal påvirke miljøet så lite som mulig. 

Hos oss på Nordic Nest finner du fine og kvalitative pledd fra Stackelbergs, og her finner du garantert noe som passer deg og din innredning. 

Når ble Stackelbergs grunnlagt? 

Stackelbergs er et svensk selskap som ble grunnlagt i 2009 av Anna-Carin Stackelberg. I dag finnes det et showroom på Grev Magnigatan 13 i Stockholm, der det er mulig å se og føle på produktene. 

Stackelbergs – Produksjonen 

Pleddene fra Stackelbergs produseres i Sør-Afrika, som er stedet der mest mohairull produseres. Dyrene beiter fritt på farmen der de er bosatt, også ved klippingen. Når ullen vaskes, spinnes, farges og vevs, gjøres dette på en nøye måte med respekt for materialet. All farge som brukes er Øko-sertifisert, og i de fleste tilfeller kan produksjonen spores tilbake til farmen som klippet geitene. 

Hva er mohairull? 

Mohair er en myk og glatt ull som har en vakker og naturlig glans. Mykheten på ullen avhenger av hvor gamle geitene er og hvilken tid på året de klippes. Den mykeste mohairen kommer fra lam og kalles "kid mohair". Majoriteten av ullen er fra voksne geiter og de klippes to ganger i året. Ullen fra en geit er akkurat nok for et pledd. 

Hvordan vedlikeholder og vasker jeg pleddet mitt? 

Ved flittig bruk børstes fibrene opp og trekker seg noe sammen etter en viss tid. Det er da enkelt å få pleddet nesten som nytt ved å bruke en mohairbørste, oppvaskbørste eller klesbørste for å børste det opp. Ved flekker på pleddet fjerner du enkelt dette med mildt rengjøringsmiddel og en fuktig klut. En anbefaling er å lufte pleddet med jevne mellomrom, men om det må vaskes, er det renseri som gjelder. 

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB