FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Merkevarer/tica copenhagen

tica copenhagen

Tica Copenhagen tilbyr smarte og stilige løsninger for at hjemmet ditt skal være elegant og stilig. Produktene er spesialdesignet for å passe i gangen, garderoben, og hele hjemmet. Med fokus på både praktisk funksjon og estetisk design gir Tica Copenhagen deg verktøyene for å få et velorganisert og vakkert hjem.
121 resultater sortert etter
1
...
4
Side 1 av 4

Hvem grunnla Tica Copenhagen? 

Tica Copenhagen ble grunnlagt av Tina Bremholm. Tina Bremholm startet selskapet med en visjon om å tilby praktiske og stilfulle løsninger for oppbevaring og organisering. Tica Copenhagen har blitt kjent for sin høykvalitetsdesign og innovative produkter som hjelper til med å organisere og forskjønne områder som garderober, inngangspartier og bad. Tina Bremholms lidenskap for funksjonell design og hennes engasjement for å skape vakre hjem har bidratt til suksessen til Tica Copenhagen. 

Hvor passer Tica Copenhagens produkter? 

Tica Copenhagens produkter passer perfekt i garderober, inngangspartier og andre områder der organisering og stil er viktige. Enten det handler om å optimalisere oppbevaringen i en garderobe eller skape en innbydende inngang i en entré, tilbyr Tica Copenhagen praktiske løsninger som ikke går på kompromiss med skjønnhet og design. 

Hva er Tica Copenhagens dørmatter laget av? 

Tica Copenhagens matter er laget av det slitesterke nylonmaterialet, polyamid, som garanterer holdbarhet og hindrer fargene fra å falme i solen. Baksidene er laget av ftalatfri vinyl, noe som gir stabilitet og sørger for at matten ligger stille på gulvet. Med nøye utvalgte materialer streber Tica Copenhagen etter å tilby matter av høy kvalitet som både er slitesterke og trygge å bruke. 

Hvordan tar jeg vare på min matte fra Tica Copenhagen? 

For å ta vare på din matte fra Tica Copenhagen og beholde dens skjønnhet og kvalitet, anbefales følgende vedlikeholdsråd: 

Regelmessig rengjøring: Støvsug eller rist matten regelmessig for å fjerne skitt, støv og små partikler som kan sitte fast i fibrene. 

Vask den i vaskemaskin på 30 °C. 

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB