FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Bli medlem & få 10% rabatt

&Tradition Flowerpot

Flowerpot er en lampeserie fra den danske merkevaren &Tradition. Flowerpot ble til i Flower Power-tiden, og representerer et brudd mot konvensjonelle måter å designe lamper på. Utforsk Flowerpot bordlamper og pendellamper fra &Tradition her.
88 resultater sortert etter
1
...
3
Side 1 av 3

Hva kjennetegner designet til Flowerpot-lampene fra &Tradition?

Året var 1968 og Flower Power-bevegelsen var i full sving. I denne konteksten designet Verner Panton sin berømte Flowerpot-lampe. Verner Pantons Flowerpot-lampe bryter med konvensjonene og er preget av en mer moderne mentalitet som fremmet fred og harmoni. Flowerpot ble derfor synonym med Flower Power-bevegelsen.

Flowerpot-serien fra &Tradition består av en rekke ulike lampetyper, deriblant tre ulike pendelamper og to ulike bordlamper. Alle kommer i en rekke vakre, solide farger.

Hvordan tar jeg vare på min Flowerpot-lampe?

Rengjør med en myk, tørr klut. Skru alltid av strømtilførselen før rengjøring.

Hvor kan jeg plassere Flowerpot-lamper?

Siden Flowerpot kommer som både pendel- og bordlampe, er det mange steder som en Flowerpot vil passe inn. Kombinert med det minimalistiske og stilrene utseende og store fargeutvalget, kan Flowerpot-lamper passe inn i nesten hvilket som helst hjem.

Tips: Flowerpot pendellamper fungerer like bra alene, som montert sammen til unike og spennende formasjoner. Velg én farge på lampene, eller eksperimenter med ulike størrelser og farger for å skape nye og spennende kombinasjoner.

Hva er forskjellen på de ulike Flowerpot-lampene?

Flowerpot kommer i en rekke versjoner, noe som gjør at det er lett å finne noe som passer ditt hjem og dine behov.

Flowerpot takpendel

Hovedforskjellen mellom de ulike Flowerpot-takpendlene, er størrelsen. Den minste versjonen er VP1, og passer perfekt i mindre rom eller i grupper med flere. VP2 er den største, og ser fantastisk ut over et spisebord. VP7 er en mellomstor lampe, og kan passe inn i kombinasjoner med både VP1 og VP2, eller alene.

 • Flowerpot VP1: takpendel har en diameter på 23 cm.
 • Flowerpot VP7: takpendel har en diameter på 37 cm.
 • Flowerpot VP2: takpendel har en diameter på 50 cm.

Flowerpot bordlampe

Forskjellen på Flowerpot-bordlampene, er at de har to ulike design. VP5 er lavere og står på en metallsirkel, hvilket gjør at lampen ser både nett og elegant ut. VP5

 • Flowerpot VP3: En høy og slank lampe, og vil passe perfekt på et bord i stua eller gangen. 
 • Flowerpot VP4: Passer perfekt på nattbordet til både store og små i familien. 

Hvilken farger finnes Flowerpot-lampen i?

Flowerpot-lampene kommer i en stort utvalg farger, hvilket gjør det fantastisk lett å kombinere med ulike møbler i ulike rom, for å skape personlige og spennende rom i hjemmet ditt. Populære farger som Flowerpot kommer i er

 • Mattsvart
 • Matt hvit
 • Hvit
 • Lyserosa
 • Grå-beige
 • Sennepsgul

Hvem er Verner Panton?

Verner Panton (1926-1998) var en kjent dansk arkitekt og designer som blant annet står bak designet til de berømte Flowerpot-lampene. Verner hadde et unikt talent for å kombinere farger, former og lys i rom, noe vi tydelig ser i Flowerpot-lampene.

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB