FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

Ekstra rabatt på utvalgte designfavoritter med koden: SPRING

Merkevarer/Versace

Versace

Versace gjør hverdagen mer glamorøs, og er synonym med italiensk luksus og design. Denne uredde merkevaren er kjent for grafiske mønster med symboler i sterke farger. Her finner du porselen, glass og bestikk fra Versace.
111 resultater sortert etter  
Popularitet
1
...
4
Side 1 av 4

Versace servise - maksimalistiske tallerkener

Sett gullkant på hverdagen med luksuriøse tallerkener fra Versace. Versace har flere populære serier med porselen og servise. Av disse er I love Baroque og Medusa Blue spesielt populære.

I love Baroque kommer i fargene Nero og Bianco. Som navnet antyder, er Nero et mørkere, mer dramatisk servise, mens Bianco er lysere.

Tallerkener fra Medusa Blue er dekorert med Versaces Medusa, som har blitt symbol for merkevaren.

Hvilke Versace-serier er mest populære?

Sterke farger, grafiske mønstre og symboler er kjennetegn for Versace som motehus. Dette er også karakteristisk for Versace sine tallerkener og servise.

I love Baroque

Porselen i Versace-inspirert barokk stil.

Medusa Lumiere

Luksuriøse glass med Medusa på stilken.

Medusa Cutlery

Vakkert gullbestikk med den klassiske Versace-logoen. Kombiner gjerne med Medusa-tallerkener og servise for et gjennomført Versace-stil på hele borddekkingen.

Medusa Blue

Vakkert porselen i gull og blått som også er dekorert med Medusa, slik hun fremstilles i den kjente Versace-logoen.

Hva er Versaces designfilosofi?

Versace er en av verdens mest kjente motehus, og har vært i bransjen siden 1978. Versace er synonym med modig italiensk design og deres glamorøse stil er det som folk flest assosierer med dette berømte motehuset. Versace ønsker å redefinere det glamorøse.

Medusa - Versace-symbolet som preger både tallerkener, glass og bestikk

Medusa ble designet av Gianni Versace i 1978 for å fungere som logo for Versace. Tradisjonelt sett har Medusa vært et symbol for den makten et blikk har. Medusa har derfor vært nært knyttet til kunstnere og deres blikk.

Kan Versace tallerkener og servise kombineres?

Absolutt! Tallerkener og servise fra Versace kan kombineres akkurat slik du vil. La gjerne det vakre, fargerike serviset fungere som blikkfang, og velg ensfargede duker og enkle, minimalistiske glass til.

Hvordan arbeider Versace med miljø og bærekraft?

Bærekraft er et sentralt element for Versace, og de arbeider stadig for å bli mer bærekraftige. Versace har forpliktet seg til å bli net zero. Innen 2025 skal all energi de bruker være fornybar. De har også gått vekk fra å bruke pels i sin produksjon.

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB