FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Bli medlem & få 10% rabatt

Møbler/Bord/Nattbord

Nattbord

Her kan du finne vårt sortiment nattbord, som passer perfekt å plassere ved siden av sengen. Utforsk vårt utvalg fine og funksjonelle nattbord fra kjente og populære merkevarer her.
312 resultater sortert etter
1
...
9
Side 1 av 9

Fine og funksjonelle nattbord

Et nattbord er et allsidig og funksjonelt møbel som også bidrar til atmosfæren på soverommet. I tillegg til å være et praktisk sted å sette bordlamper, bøker og vekkerklokka, kommer både stil, materiale og form på nattbordet påvirke atmosfæren i rommet. Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg fine og funksjonelle nattbord fra kjente og populære merkevarer.

Hvilke nattbord er mest populære?

I vårt store sortiment bord kan du blant annet finne et utvalg nattbord, som passer perfekt å plassere ved siden av sengen. Her kan du blant annet finne praktiske og elegante nattbord fra kjente merkevarer som Maze og AYTM.

Slik velger du rett nattbord

Når du skal kjøpe nattbord er det er par ting du bør tenke gjennom, slik at du er sikker på at de nattbordene du velger passer så bra som mulig inn i dittt hjem og til ditt bruk. De tingene du bør tenke gjennom er materialvalg, stil, form, størrelse og høyde.

Nattbord i ulike materialer

Nattbord kommer i en rekke ulike materialer, noe som påvirker både utseende, stil og også hvordan de skal vedlikeholdes. De vanligste materialene som nattbord lages av, er tre og metall.

Ulike stiler på nattbord

Stilen som nattbordet har påvirkes mye av materialvalget, og det er derfor viktig å tenke gjennom begge disse punktene. Når du skal velge stil, er det viktig å tenke på hva som kommer til å passe inn på soverommet, slik at du velger nattbord som harmoniserer med resten av rommet.

Nattbord i mange former

Nattbord kommer også i mange ulike former, alt fra halvsirkler til firkantede, og det er lurt å tenke gjennom hva som passer best ved siden av din seng. Former bidrar også til atmosfæren i rommet. Har du mye kanter i soverommet, kan kanskje et avrundet nattbord være det som bryter opp litt.

Nattbord i ulike størrelser og høyder

Når du skal kjøpe et sengebord er det også viktig å tenke på størrelsen til sengebordet. Det kan være en fordel å måle nøye opp hvor mye plass du har ved siden av sengen, slik at du finner et som verken er for stort eller for lite. Høyde er også en viktig faktor, siden det skal være lett å både legge fra seg og plukke opp saker fra nattbordet når du ligger i sengen.

Fleksible nattbord

Hvem har sagt at nattbord bare kan brukes på soverommet? Alle nattbord i vårt sortiment kan selvsagt brukes i andre rom der du behøver et fint og lite bord for ekstra avlastning og oppbevaring. Små nattbord kan like godt plassere ved siden av sofaen, og kan være perfekt for både lamper og dekorasjoner.

Populære filtre

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB