FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Møbler/Hyller & Oppbevaring/TV benker & Mediabenker

TV benker & Mediabenker

En media- eller TV-benk kan være både et praktisk og stilig oppbevaringsmøbel til stua. Her hos Nordic Nest kan du finne TV-benker og mediabenker i forskjellige størrelser og design fra kjente og populære merkevarer.
95 resultater sortert etter  
Popularitet

STRING

Bygg ditt eget String-system

1
...
3
Side 1 av 3

TV-benk og mediabenker - fine og funksjonelle møbler

Vi bruker mye tid i stua. Det er her vi samles når vi spanderer kvalitetstid med både venner og familie, og det er også her vi slapper av etter en lang dag, gjerne foran TV-en med favorittserien. En fin TV-benk eller mediabenk er derfor et viktig møbel i stua, som ikke bare skal være et sted du kan plassere TV-en din på, men som også er et utmerket oppebevaringssted.

Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg fine og funksjonelle TV-benker og mediabenker i ulike stiler og design fra kjente og populære merkevarer.

Hvilke TV-benker og mediabenker er mest populære?

Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg av mediabenker og TV-benker i ulike størrelser, ulike materialer og ulike stiler, slik at du enkelt kan finne en som passer perfekt for deg og dine behov. Utforsk vårt store utvalg TV-benker fra kjente og populære merkevarer, som for eksempel A2, her.

Topp 3 mest populære merkevarer for TV-benker og mediabenker

  1. 1898
  2. Montana
  3. Woud

TV-benker og mediabenker - praktisk oppbevaring for stua

TV-benker og mediabenker er både praktiske og funksjonelle møbler som ikke bare er et praktisk møbel å plassere TV-en din på, de er også et utmerket sted for oppbevaring. Ethvert rom i hjemmet bør ha oppbevaringsmuligheter, og mediabenker kan hjelpe deg med de oppbevaringsbehovene du har i stua. 

Hvor stort bør en TV-benk være?

Hvor stor TV-benk du bør ha er avhengig av flere faktorer. For det første er det avhengig av hvor stor TV du har. Generelt sett bør mediabenken være en tredjedel større enn TV-en. En liten TV krever naturlig nok en mindre TV-benk enn en stor TV. Hvor stor TV-benken din bør være er også avhengig av hvor mye plass du har tilgjengelig. Et godt tips her er at en vegghengt TV-benk kan spare gulvplass.

TV-benker og mediabenker - praktisk og dekorativ oppbevaring

I tillegg til at en TV-benk er perfekt for å skjule ledninger og fjernkontroller, er den også en stilig interiørdetalj, uansett hvilket rom du har mediabenken i. Siden TV-benker kommer i en rekke ulike design, materialer og farger, er det lett å finne noe som matcher resten av innredningen og interiøret i stua. Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg funksjonelle og dekorative TV-benker og mediabenker, slik at det er enkelt for deg å finne en som passer deg og dine behov.

Populære filtre

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB