FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Flaskeåpnere

Flaskeåpnere er praktiske og dekorative hjelpemidler til både servering og borddekking, og hører også naturlig hjemme i hjemmebaren. Her kan du finne vårt store sortiment fine og funksjonelle flaskeåpnere med fint design fra kjente merkevarer.
37 resultater sortert etter
12
Side 1 av 2

Praktiske flaskeåpnere med fint design

En fin flaskeåpner er et dekorativt og funksjonelt hjelpemiddel til servering og borddekking, i tillegg til at det hører naturlig hjemme i barutstyret. Her kan du se vårt store og nøye utvalgte sortiment av funksjonelle og dekorative flaskeåpnere fra kjente merkevarer.

Hvilke flaskeåpnere er mest populære?

Flaskeåpnere er dekorative detaljer til borddekkingen og en viktig del av barustyret, og kommer derfor i en rekke ulike design, former og fasonger. I vårt sortiment kan du blant annet finne populære flaskeåpnere fra Stelton, KLONG og Alessi, i tillegg til en rekke andre kjente merkevarer.

Topp 3 mest populære flaskeåpnere

  1. Elephant flaskeåpner fra Georg Jensen
  2. Oak flaskeåpner fra Sagaform
  3. Bell flaskeåpner fra Normann Copenhagen

Flaskeåpnere til hjemmebaren

Flaskeåpnere er ikke bare praktiske hjelpemidler til servering av drikker til maten, de er også essensielt tilbehør til hjemmebaren, og gjør det lett å åpne både flasker med øl, brus og tonic. Her hos oss kan du finne et stor utvalg flaskeåpnere med fint design fra kjente merkevarer.

Dekorativ flaskeåpner til bordet

En flaskeåpner er et godt hjelpemiddel å ha tilgjengelig på bordet når du serverer øl, brus eller lignende. Velger du en flaskeåpner med et fint design som passer sammen med resten av borddekkingen din, så skaper du en gjennomtenkt og helhetlig stil.
Her hos oss kan du finne flaskeåpnere i en rekke ulike materialer, stiler og farger, som gjør det lett å finne en flaskeåpner som passer for deg og dine behov.

Flaskeåpner - fine og omtenksomme gaver

Leter du etter gaver til en venn eller noen i familien? Da er kanskje en flaskeåpner et godt alternativ! Flaskeåpnere er noe som ethvert hjem bør ha, og er også dekorative detaljer til borddekkingen. Hvorfor ikke kombinere en fin flaskeåpner med en flaske med favorittdrikken og et fint glass? Her hos Nordic Nest finner du en rekke praktiske flaskeåpnere med fint design, i tillegg til en rekke andre gaver.

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB