FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Bli medlem & få 10% rabatt

Vinutstyr & Barutstyr

Veldesignet vinutstyr og barutstyr gjør det enklere og mer komfortablet å servere og oppbevare drinker, og skaper også den rette atmosfæren for både store og små anledninger. Her kan du utforske vårt store utvalg vinustyr og barustyr fra kjente og populære merkevarer.
148 resultater sortert etter
1
...
5
Side 1 av 5

Vinutstyr og barutstyr for alle anledninger

Å forberede herlige drinker er ikke vanskelig når du har det rette utstyret for jobben. Her har vi samlet alt du behøver for å komplementere hjemmebaren din, slik at det både blir enklere og hyggeligere å mikse drinker og servere vin til nære og kjære.

Hvilke merkevarer er mest populære for vinutstyr og barutstyr?

Her hos oss kan du finne et stort utvalg vinutstyr og barutstyr fra kjente og populære merkevarer.

Topp 5 mest populære merkevarer for vinutstyr og barutstyr

Stilig barustyr for festen

Med luksuriøst vinutstyr og barutstyr kan du servere drinker og vin med stil når du har gjester. For å forberede drinker og cocktailer, er et sett med dekorative sugerør, lange drinkskjeer vil gi hvert glass det lille ekstra og kan også gjøre det lettere for gjestene dine å innta drinken. Karafler er den perfekte måten å skape den rette atmosfæren for bryllup, bursdager og nyttårsfeiringer, og kan enkelt matched med vinglass og champagneglass, og er derfor en fint og dekorativ innslag til både store og små anledninger.

Vinutstyr og barutstyr for hjemmebaren

Veldesignet vinutstyr og barutstyr er praktisk når du skal forberede og oppbevare utstyr for hjemmebaren, og fungerer også dekorative elementer når de ikke er i bruk. Her kan du finne, blant annet, flaskeåpnere, champagnesabler og flaskekorker som både er praktisk og dekorativt tilbehør for hjemmebaren. Når du skal velge utstyr for hjemmebaren, kan du gjerne tenke gjennom hva slags materialer og stil som whiskyglass, longdrinkglass og cocktailglass har og er laget av, slik at du enkelt kan skape en enhetlig stil.

Veldesignet vinutstyr

Alle vinelsekere bør investere i bra vinustyr av høy kvalitet, noe som gjør det lettere og hyggeligere å servere vin på den rette måten. I tillegg til å ha de beste vinglassene for rett type vin, kan også vinflaskeoppbevaring og vinkorker også gjør det lettere for deg å lagre vinen på best mulig vis. Vinåpnere kan også gjøre det lerrere å åpne og servere vin for rolige hjemmekvelder og hyggelige middager med venner og kjente.

Vinutstyr og barutstyr som gave

For vinelskeren eller noen som har en hjemmebar, er veldesignet vinustyr og barutstyr av høy kvalitet en perfekt gave som de kan både ha nytte og glede av lenge.

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB