FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

30 DAYS OF DESIGN Ukens tilbud

Glassbrikker

Glassbrikker er både en fin og funksjonell del av borddekkingen. For det første kan de bidra med en spennende farge eller tekstur, men de beskytter også bordet ditt. Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg glassunderlag fra kjente merkevarer.
279 resultater sortert etter  
Popularitet
1
...
8
Side 1 av 8

Glassbrikker av høy kvalitet fra kjente merkevarer

Uansett om det er til vinglass, vannglass eller ditt favorittkrus, glassunderlag beskytter bordet ditt mot ringer og flekker fra glassene dine. I tillegg er de også en del av borddekkingen som kan mikses og matches med de øvrige elementene på bordet ditt, som for eksempel spisebrikkene dine.

Her finner du et stort utvalg elegante glasbrikker fra kjente merkevarer og designere.

Beskytt bordet ditt med glassbrikker

Glassunderlag er en perfekt måte å gi liv og farger til borddekkingen din. På samme måte som spisebrikker, bidrar de også til å beskytte bordet ditt fra merker og ringer etter glass og kopper som i visse tilfeller kan være umulig å få bort. Glassbrikker er derfor både en billig og enkel måte å holde bordet ditt like vakkert, år etter år.

Hvilke glassunderlag er mest populære?

Glassbrikker kommer i en rekke ulike design, laget av en rekke ulike materialer. Her finner du vårt sortiment av glassunderlag av høy kvalitet fra kjente merkevarer.

Topp tre mest populære glassbrikker

Hvordan velge glassunderlag

Glassunderlag kommer i en rekke ulike stiler og varianter, og du skal selvsagt velge de du personlig liker best og som passer best til hjemmet ditt, dine glass, serviser og annen innredning.

Dette bør du tenke på når du velger glassunderlag:

  • stil og design
  • vekt
  • materiale

Hvorfor er vekten til glassbrikken viktig?

I tillegg til stil, er det også et par andre element du bør tenkje gjennom. En av de er hvor mye glassbrikken din veier. Grunnen til at dette er noe du bør tenke gjennom, er at glassunderlag lett kan sette seg fast til glass som er fuktige under. Er glassunderlaget tungt nok, kommer den likevel til å bli liggende på bordet.

Glassunderlag av skinn

 Skinn er et holdbart og slitesterkt naturmateriale som passer perfekt til glassbrikker. Dette funksjonelle materiale kan farges i en rekke ulike farger, og ha en vakker tekstur som bidrar til vakre og spennende borddekkinger.

Både hos LIND DNA og aidas serie raw, finner du en rekke vakre glassunderlag i skinn. Disse er laget av resirkulert skinn, noe som gjør at dette også er et bærekraftig valg.

Glassunderlag av kork

Glassbrikker av kork gir bordet ditt karakter med sin vakre, naturlige tekstur og fine farger. Selv om kork er et lett materiale, vil tykkere glassunderlag fortsatt være tunge nok til at de ikke setter seg fast på våte glass.

Glassbrikker av laminert tre

Glassunderlag av laminert tre har ofte vakre mønster og farger, både mer og mindre nøytrale. Er du på utkikk etter en litt farger til bordet ditt, kan disse glassbrikkene være et perfekt valg.

Glassbrikker av tre

Naturlig tre gir hjemmet ditt en helt spesiell varme og atmosfære. Det allsidige utseende gjør at det også er perfekt å bruke til glassunderlag, spesielt om du foretrekker naturfarger på interiøret.

Glassunderlag av porselen

Glassunderlag av porselen er en utmerket måte å beskytte bordet ditt på med stil. Porselen er et holdbart materiale som tåler mye, og er også tunge nok til at de ikke setter seg fast på våte glass.

Glassbrikker av rustfritt stål

Glassbrikker i rustfritt stål er ikke bare elegante, de er også svært slitesterke. Om du har bestikk og bordpynt i rustfritt stål og sølvfarger, er dette en perfekt måte å komplementere disse, og skaper en gjennomført og helhetlig borddekking.

Populære filtre

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB