FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Bli medlem & få 10% rabatt

Spisebrikker

Hos Nordic Nest vi har et stort utvalg av spisebrikker i alle former, farger og materialer fra kjente merkevarer. Bordbrikker er praktiske og er en elegant måte å tilføre farger til bordet. Her kan du utforske vårt store sortiment av spisebrikker.
531 resultater sortert etter
1
...
15
Side 1 av 15

Forny spisebordet med nye bordbrikker

Spisebrikker er langt enklere å bytte ut enn spisebord og servise, og er derfor en perfekt måte å fornye bord og borddekking på. I tillegg finnes det også flere bordbrikker for både jul og påske, som bidrar til å skape den rette atmosfæren. Match gjerne glassunderlag med spisebrikkene dine for å skape den perfekte atmosfæren.

Hvorfor bruke spisebrikker?

Bordbrikker er en enkel måte å tilføre farge og tekstur til bordet, og det er også en praktisk måte å unngå søl og flekker på bord og duk. Spisebrikker er et perfekt valg for småbarnsfamilier. Enkel rengjøring gir deg mer tid som du heller kan bruke sammen med dine nærmeste.

Hvilke bordbrikker er mest populære?

I vårt store sortiment av spisebrikker har vi flere som er svært populære.

Topp fem mest populære bordbrikker

Spisebrikker - enklere å gjøre rent

En bordbrikke har flere arbeidsoppgaver, men den viktigste er kanskje å gjøre det enklere for oss å gjøre rent. Spisebrikker beskytter bordet og duken fra søl i forbindelse med måltider, og hjelper deg derfor å holde både bord og duk finere lengre.

Hvordan velge rett bordbrikke

Det er flere ting du bør tenke på for å finne spisebrikker som passer perfekt til deg, din stil og dine behov. Farge, form og materiale er kanskje de viktigste faktorene som spiller inn, siden disse påvirker borddekkingen og det uttrykket og atmosfæren du ønsker å skape.

Velg rett farge på spisebrikkene dine

Når du skal kjøpe bordbrikker, er fargevalget selvsagt viktig. Skal spisebrikkene matche andre farger du har på bordet eller rommet der bordet er? Eller er du på utkikk etter bordbrikker i kontrastfarger? Du kan også vurdere om du skal kjøpe alle spisebrikkene i samme farge, eller om du vil mikse og matche.

Fin rett fasong på bordbrikkene

Spisebrikker kommer i en rekke former og farger, og det er flere ting som kan påvirke hva du bør velge. For eksempel er det bedre å velge ovale eller runde spisebrikker om du har et rundt bord. På den måten unngår du at kantene på spisebrikkene stikker utenfor bordet.

Hva slags materialer er spisebrikker laget av?

Når du skal velge bordbrikker, er det flere ting du bør tenke på. Hvilket materiale du velger er kanskje det som er viktigst å tenke på, siden det både påvirker hvordan spisebrikkene ser ut, hvilken følelse de skaper og også hvor lette de er å rengjøre.

Bordbrikker i skinn

Skinn er et vakkert materiale med lang levetid. Spisebrikker av skinn skaper en moderne og luksuriøs setting for både frokost en vanlig tirsdag morgen og når du har gjester.

Flettede spisebrikker

Flettede bordbrikker kan være laget av både sjøgress og jute, og er en perfekt måte å skape en mer rustikk borddekking. Et servise som har stilrene og enkle former kan gjerne kombineres med flettede spisebrikker, som gir borddekkingen et varmere uttrykk.

Bordbrikker av silikon, vinyl, plast, gummi

Spisebrikker av plast, silikon, vinyl og gummi gir best beskyttelse av både bord og duk. De er også svært enkle å rengjøre, og passer perfekt om du har barn.

Spisebrikker av stoff

Bordbrikker av stoff har ofte spennende motiv og mønster som krydrer borddekkingen din. Selv ensfargede spisematter er en fin måte å tilføre bordet en annen tekstur. Spisebrikker av lin er en perfekt måte å skape en luksuriøs stemning ved middagsbordet!

Bordbrikker av tre

Tre er et vakkert naturmateriale som skaper en varm stemning. Spisebrikker av tre kan være behandlet, ubehandlet og også laget av kork.

Spisebrikker av resirkulerte materialer

Om du er på utkikk etter bordbrikker av resirkulerte materialer, er spisebrikker av resirkulert skinn et perfekt valg. Skinnet er rester fra møbelproduksjon, og er en fin måte å støtte mer miljøvennlige og bærekraftige løsninger. Både LIND DNA og aida har vakre bordbrikker laget av resirkulert skinn.

Bordbrikker for barn

Store spisebrikker for barn er et perfekt valg om du har små barn som liker å spise selv. Skulle det bli søl, er de lette og raske å gjøre rene, slik at du heller spandere mer tid med familien. Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg spisebrikker med fantasifulle motiver for barn.

Topp fem mest populære spisebrikker for barn

Spisebrikker for jul og påske

Spisebrikker med julemotiv er en perfekt måte å skape litt ekstra julestemning eller påskestemning på bordet. Det er også en utmerket måte å sørge for at både påskeduken og juleduken holder seg fin og flekkfri lengre. Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg bordbrikker som passer perfekt til jul og påske, uansett hvilken stil du har.

Hvordan rengjør jeg bordbrikkene mine?

Spisebrikker er dekorative elementer til borddekkingen, men de er også praktiske måter å beskytte duken og bordet ditt på. En naturlig konsekvens der derfor at bordbrikkene må være enkle å rengjøre. Spisebrikker lages av en rekke ulike materialer, og det varierer derfor hvordan du skal rengjøre dem. Bordbrikker av gummi eller plast er lette å tørke av med en fuktig klut, og trekker ikke like lett til seg flekker som for eksempel spisebrikker av tre eller stoff. Hvilket materiale som passer best for deg og dine behov, er derfor noe du bør tenke gjennom.

Hvordan vaske bordbrikker av gummi, silikon og plast

Spisebrikker av silikon, plast og gummi er kanskje de letteste å rengjøre, og det holder ofte å bare tørke av dem med en fuktig klut. Om du har flekker som er vanskelige å fjerne, kan du gjerne bløtlegge bordbrikkene i vann med såpe.

Hvordan vaske spisebrikker av stoff og tekstil

Flekker på bordbrikker av stoff og tekstil, bør fjernes med en gang, siden flekkene raskt vil trekke seg inn i stoffet. Jo lengre flekkene sitter der, jo vanskeligere vil det bli å fjerne dem. Rengjør spisebrikkene med en klut eller svamp fuktet i en mild såpeløsning. Unngå å skrubbe på flekkene, siden dette kan skade bordbrikken.

Noen spisebrikker av stoff kan vaskes i vaskemaskin, men pass på å lese de vaskeinstruksjonene som leverandøren har laget for bordbrikkene dine på forhånd.

Hvordan vaske bordbrikker av tre

Om du har spisebrikker av ubehandlet tre, er det viktig å fjerne flekkene så fort som mulig, siden de kan være vanskeligere å fjerne om de blir sittende for lenge. Rengjør spisebrikkene dine med en fuktig klut.

Hvordan vaske spisebrikker av skinn

Selv om skinn er et materiale som tåler både skitt og vann, er det viktig å ta godt vare på dem, slik at de ser like fine ut år etter år. Siden mat og flytende væsker kan skape flekker på bordbrikkene, er det viktig å fjerne søl med en gang. Spisebrikkene bør alltid rengjøres etter bruk. Dette gjøres lett med en klut fuktet i en mild såpeløsning. Tenk på at bordbrikker av skinn aldri skal vaskes i oppvaskmaskin.

Hvordan dekke spennende bord med bordbrikker

Svarte spisebrikker er et perfekt valg om serviset, duken eller bordet har lyse farger, og gir borddekkingen din karakter. Svarte bordbrikker kommer i en rekke ulike materialer, her kan du gjerne prøve deg frem og se hvordan ulike teksturer påvirker atmosfæren til borddekkingen.

For å skape et mer balansert og stilrent utseende på borddekkingen din, kan du kombinere ulike nyanser av samme farge. Her hos Nordic Nest finner du et stort utvalg spisebrikker og bordbrikker i ulike farger, former og materialer, slik at det blir enkelt for deg å finne den nyansen og det uttrykket som du leter etter.

For borddekkinger i mørke farger, kan du godt velge svarte bordbrikker. Velger du svarte spisebrikker eller bordbrikker med tekstur som skiller seg fra den øvrige borddekkingen, skaper dette interessante og spennende uttrykk.

Spisebrikker er et perfekt valg om du er på utkikk etter noe som kan tilføre litt farger til bordet ditt.

Sy egne spisebrikker

Om du vil sy egne bordbrikker, kan du gjerne ta en titt på vårt store utvalg av metervare og voksduker.

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB