FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Middagstallerkener

Middagstallerkener er en selvsagt del av borddekkingen. Her finner du vårt store utvalg av store tallerkener og middagstallerkener i ulike former, stiler og materialer fra kjente merkevarer.
1021 resultater sortert etter
1
...
29
Side 1 av 29

Middagstallerkener for store og små anledninger

Middagstallerkener er en essensiell del av borddekkinger til både hverdag og fest. I vårt store sortiment av middagstallerkener, kan du finne tallerkener i ulike farger, former, størrelser og materialer fra kjente merkevarer.

Hvilke middagstallerkener er mest populære?

Middagstallerkenene i det store sortimentet vårt kommer i en rekke ulike størrelser, former og materialer fra en rekke kjente merkevarer som for eksempel Royal Copenhagen, Le Creuset, Bitz, Iittala og Marimekko.

Topp 5 mest populære middagstallerkener

  1. Grand Cru middagstallerken fra Rosendahl
  2. Eva Trio Legio Nova middagstallerken fra Eva Solo
  3. Julemorgen middagstallerken fra Wik & Walsøe
  4. RAW middagstallerken fra Aida
  5. Hammershøi middagstallerken fra Kähler

Hvor mange middagstallerkener trenger du?

Uansett om du er på utkikk etter et komplett sett med middagstallerkener eller om du bare ønsker å legge til litt flere tallerkener i serviset ditt, her kan du finne det du er på utkikk etter.
For å finne ut hvor mange middagstallerkener du behøver, kan du gjerne ta utgangspunkt i hvor mange som pleier å spise hjemme hos deg, og deretter kjøpe et par ekstra.

Miks og match middagstallerkener

Når du skal velge middagstallerkener, er det alltid lurt å ta utgangspunkt i det serviset, bestikket, glassene og kopper og krus du har. Her kan du gjerne se på stil, farger og materialer, slik at du finner noe som enten glir sømløst inn sammen med disse, eller som kan utgjøre en spennende kontrast. For eksempel kan du skape vakre fargekontraster ved å kombinere hvite middagstallerkener med ulike fargerike middagstallerkener. For en mer rustikk stil i rolige, naturlige toner, kan hvite middagstallerkener kombineres med dusere toner i naturfarger.

Middagstallerkener for jul og påske

I vårt store sortiment kan du også finne middagstallerkener med motiv som passer perfekt for både jul og påske, noe som virkelig hjelper deg skape den rette atmosfæren til disse tradisjonelle høytidene.

Middagstallerkener i ulike materialer

Middagstallerkener kommer i en rekke ulike materialer, som både påvirker hvordan de ser ut og hvordan de skal rengjøres. Materialvalg er derfor noe du bør tenke nøye gjennom når du skal kjøpe middagstallerkener.

Middagstallerkener av keramikk

Middagstallerkener av keramikk er et populært valg, ettersom de både er robuste og lette å rengjøre. De kommer også i en rekke vakre farger og kan også ha fine og dekorative mønstre.

Middagstallerkener av steintøy

For deg som liker en rustikk stil, er middagstallerkener i steintøy et must, ettersom de ofte ser litt mer robuste og naturlige ut enn andre tallerkener.

Middagstallerkener av porselen

Porselen er en av de mest brukte materialene, og materialet gjør at middagstallerkenene ser spesielt fine og elegante ut.

Middagstallerkener av glass

Glass gir et spesielt moderne og elegant uttrykk, og ved å kombinere glass med andre materialer, kan du enkelt skape et personlig og unikt uttrykk.

Hva er vanlig størrelse på middagstallerkener?

Middagstallerkener er større tallerkener som egner seg for å servere middager på. De fleste middagstallerkener har en diameter på cirka 25 cm, men det finnes både større og mindre også.

Tåler middagstallerkener oppvaskmaskin?

Hvordan middagstallerkenen skal rengjøres, er avhengig av materialet. De fleste middagstallerkener i sortimentet vårt tåler både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin, men det finnes også unntak. Det er derfor viktig å alltid lese instruksjonen fra leverandøren nøye.

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB