FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Adventsstaker

En adventsstake bidrar til å lyse opp vinduer landet rundt i den mørkeste tiden på året, og kommer i mange utforminger og størrelser. Gjør ventetiden lysere med en av våre adventsstaker fra kjente skandinaviske designere.
119 resultater sortert etter
1
...
4
Side 1 av 4

En lysere ventetid

Adventsstaker er kanskje det første man tenker på når man snakker om advent- og julebelysning, og det er kanskje ikke så rart. Å hente fram adventsstaken er et viktig element i førjulsforberedelsene.

Ikke bare er dette en lysdekorasjon som brukes i forbindelse med manges favoritthøytid, for mange skaper en tent adventsstake eller julestjerne i vinduet gode minner til tidligere julefeiringer.

Adventsstaker i vinduet gjør ventetiden lysere, og sprer førjulsglede til alle som går forbi.

Våre mest populære adventsstaker

  • Elflugan fra Elflugan: en moderne adventsstake med hele 19 lys. Inspirasjonen bak designet er ildfluer. Designet av Marie-Lundgren Carlgren og Kina Strandberg.
  • Luciatog fra Star Trading: en sjarmerende adventsstake som viser et Luciatog der hver deltaker holder et lys. En soleklar julefavoritt!
  • Trapp fra Star Trading: klassisk adventsstake med sju armer. Adventsstaken er laget av tre. Populære farger er sort, hvit, grå og rød, men det finnes også mange andre farger.

Hvilken stil skal jeg velge på adventsstaken?

Adventsstaker kommer i alle tenkelige former og størrelser, i vårt store sortiment er du garantert å finne noe som passer inn i hjemmet ditt. Enten du er på utkikk etter en klassisk buet versjon av den folkekjære belysningen, eller mer moderne elektriske adventsstaker, om du ønsker deg adventsstaker i tre eller metall, hos oss finner du det du leter etter.

Mer valgfrihet når det kommer til materialvalg, gjør at det er lett å finne en eller flere adventsstaker som passer inn i hjemmet ditt.

Moderne og klassiske adventsstaker

Adventsstaker er også en dekorasjon som stadig kommer i nye og spennende varianter og tolkninger. Hvorfor ikke mikse nytt og gammel for å skape en unik og personlig juledekorasjon?

Tips: Å pynte med lys er ikke forbeholdt advent og jul, og visse adventsstaker kan til og med passe inn i hjemmet ditt året rundt.

Elektrisk adventsstake

Var det ikke elektriske adventsstaker du var på utkikk etter? Her finner du adventslysestaker med plass til levende lys. Det er disse som tradisjonelt sett har blitt tent hver søndag i advent, og har plass til fire levende lys.

En gladere jul

Det er få ting som skaper like mye advent- og julestemning for både deg selv og naboene dine som å se vakker julebelysning i et vindu. Selv om adventsstaken tas frem i forbindelse med advent, er det ingenting som hindrer deg i å bruke den som en del av julepynten også.

Hvordan ble den elektriske adventsstaken til?

Visste du at den elektriske adventsstaken ble oppfunnet av en svensk mann? Oscar Andersson arbeidet på lageret til Philips i Gøteborg, hvor han fikk tilgang til elektrisk juletrebelysning som kom i retur eller som skulle kastes.

I 1934 lagde han den første elektriske adventsslysestaken, som han deretter ga til sine foreldre. Det var mange som ble nysgjerrige på hva som lyste i vinduene deres, og siden den gang har elektriske adventsstaker blitt en like selvsagt del av julefeiringen som nisser og pepperkaker.

Det skulle likevel gå mange år før Oscar Andersson ble anerkjent som oppfinneren, og det var ikke før i 1995 at han fikk diplom og et takk fra Nordiska museet i Stockholm, der en av hans elektriske adventslysestaker står utstilt.

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB