FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Gavetips/Valentine’s Day gaver

Valentine’s Day gaver

Valentines Day-gaver er en del av denne kjærlighetsfulle dagen der vi gir de vi bryr oss om litt ekstra oppmerksomhet. Uansett om det er til bestevennen, kjæresten eller til en forelder som alltid stiller opp, her finner du gaver til Valentines Day.

1374 resultater sortert etter  
Popularitet
1
...
39
Side 1 av 39

Valentines Day 2023

Leter du etter den perfekte Valentines Day-gaven til din kjære? La oss på Nordic Nest hjelpe deg med å finne den perfekte gaven, slik at 2023 blir det mest kjærlighetsfulle året noensinne!

Her på Nordic Nest feirer vi kjærligheten! Her har vi samlet en rekke gavetips og ideer som hjelper deg gi de du bryr deg om litt ekstra omtanke denne dagen.

Valentines Day i Norge

Valentines Day feires til minne om helgenen Valentin, som pave Gelasius innførte i 496, men det gikk lenge før dagen ble assosiert med romantisk kjærlighet, slik vi feirer denne dagen i dag. Tradisjonen med å feire Valentines Day i Norge kommer fra USA, og feires vanligvis ved at man gir blomster, sjokolade eller kort til sin kjære. Denne dagen setter vi ofte av litt ekstra kvalitetstid med vår kjære, og mange tilbereder og spiser en ekstra god middag og dessert.

Kort til Valentines Day

Sammen med gaven er det fint å skrive et personlig kort til din kjære. Her finner du kort som passer perfekt til å skrive fine hilsner, kjærlighetserklæringer eller dikt.

Gavetips til Valentines Day

Trenger du litt ideer og inspirasjon til hva du skal gi som gave til Valentines Day? Her har vi samlet en rekke gavetips og gaveideer som passer alle. Er du på utkikk etter en personlig gave, kan for eksempel en vakker skulptur som reflekterer mottakerens stil og smak være et utmerket valg. Eller hvorfor ikke gi bort champagneglass og servise, som dere kan bruke til å feire Valentines Day eller andre begivenheter med?

Om du fremdeles er i tvil, så kan den beste gaven være et gavekort, slik at personen står fritt til å velge hva de selv vil ha i vårt store sortiment med interiør, innredning og design.

Når er Valentines Day?

Valentines Day er alltid 14. februar hvert år.

Inviter din kjære til middag på Valentines Day

Har du tenkt å overraske din kjære med en fin middag på Valentines Day, er det fint å kunne servere maten på nye, fine tallerkener med et romantisk tema. Til maten kan du gjerne servere passende vin eller øl i vakre glass, som gjerne kan gis som gave før dere åpner flasken.

Her hos Nordic Nest finner du tallerkener og serviser som er perfekt å servere en nøye plangat romantisk middag på. Vi har også champagneglass, ølglass og vinglass for både rød og hvit vin som hjelper deg skape den rette romantiske atmosfæren på Valentines Day.

Ideer til hvordan du kan feire Valentines Day

En perfekt og omtenksom overrasking til Valentines Day er en personlig middag der dere får spandert kvalitetstid sammen. Sats på hjemmelaget mat, gjerne flere retter, for å vise at du har lagt ned tid og energi på din kjære.

Forsøk å tenke utenfor boksen slik at du skaper en uforglemmelig middag som dere begge kan minnes.

Slik skaper du en uforglemmelig Valentines Day-feiring

Finn en ny oppskrift på en matrett som du vet kommer til å falle i smak eller lag en favoritt som du ikke har laget på lenge.

Blomster er en klassisk favoritt og er en utmerket gave på Valentines Day. For å gjøre gaven enda mer spesiell, kan du kjøpe en passende vase til blomstene, dette viser at du har lagt ned ekstra tid og omtanke på gaven.

Om du er usikker på hva personen ønsker seg, kan en lysestake og stearinlys som kan stå på bordet under middagen være en utmerket gave. Eller hva med et mykt og varmt pledd?

Tips til deg som er ute i siste liten til Valentines Day

Er du ute i siste liten med å finne gave til Valentines Day? Inge problem! Her på Nordic Nest har vi alltid rask levering med en leveringstid på 1-3 arbeidsdager.

Send Valentines Day-gaven

Om du ikke har mulighet til å gi gaven til din kjære på Valentines Day, kan du velge å sende den direkte til dem ved å velge en annen leveringsadresse i kassa. Supersmidig!

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB