FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Bli medlem & få 10% rabatt

Gulvtepper & Tekstiler/Gulvtepper/Bomullstepper & Filleryer

Bomullstepper & Filleryer

Dekorer hjemmet ditt med et vakkert bomullsteppe eller fillerye, nøye utvalg for å passe med den øvrige innredningen din. Her finner du et stort utvalg filleryer og andre bomullstepper av høy kvalitet fra kjente merkevarer.
988 resultater sortert etter
1
...
28
Side 1 av 28

Filleryer for hele hjemmet ditt

I vårt store sortiment bomullstepper og filleryer av høy kvalitet finner du tepper som har både moderne og tradisjonelle design. Her finner du tepper for gulvet i en rekke ulike former, størrelser og farger, med og uten mønster.

Hvilke bomullstepper og filleryer er mest populære?

Filleryer kommer i en rekke ulike former, størrelser og design, og her kan du finne bomullstepper fra kjente merkevarer som Linie Design, Broste Copenhagen og Bloomingville.

Topp tre mest populære tepper

Filleryer av lær

I tillegg til klassiske filleryer av bomull, har vi også tepper av andre materialer, som for eksempel resirkulert lær. Disse vakre teppene er både slitesterke og elegante og passer like godt i stua, som de gjør i gangen og på soverommet.

Hvordan tar jeg best vare på bomullsteppet mitt?

Med tiden blir bomullstepper og filleryer skitne og iblant er ulykken ute og du får flekker på teppet ditt. Tar du godt vare på teppet ditt, kommer det til å vare lenge, og det er derfor viktig å vite hvordan du rengjør og vedlikeholder teppet ditt. Legg merke til at disse rådene er generelle råd, og du bør alltid lese instruksjonen fra leverandør for hva som gjelder for nettopp ditt teppe.

Slik vedlikeholder du filleryene dine på best måte

  • Dersom bomullsteppet ditt ikke har frynser, er regelmessig støvsuging en god måte å holde teppet ditt rent og fritt for støv. Bomullstepper med frynser kan derimot ta skade om du støvsuger det, og det er derfor bedre å fjerne støv på andre måter, som for eksempel å ta det ut og banke det med en teppebanker.
  • Ved å støvsuge fillerya på baksiden, kan du fjerne enda mer støv og skitt fra teppet.
  • For å hindre at bomullsteppet blir fort slitt, kan du snu det et par ganger i året for å sikre at slitasjen fordeles jevnt på begge sider.
  • Noen tepper kan vaskes i vaskemaskin, men vær nøye med å lese instruksjonene fra leverandøren på forhånd. Dersom fillerya di kan vaskes i maskin, bør du fjerne så mye støv som mulig før du vasker den.

Slik fjerner du flekker fra et bomullsteppe

  1. Om uhellet er ute og du får en flekk på fillerya di, er det viktigste å være så tidlig ute som mulig. Jo lenger flekken sitter, jo vanskeligere er det å fjerne de senere.
  2. Bruk tørkepapir og fjern så mye væske som mulig. Unnvik å gni tørkepapiret på flekken slik at du ikke gjør flekken større enn den allerede er. Pass også på å ikke ta direkte på flekken, da oljer fra hendene dine faktisk kan gjøre det vanskeligere å fjerne flekken.
  3. Dersom flekken fremdeles er der, kan du bruke iskaldt vann og en myk børste.
  4. Tørk teppet med et håndkle, og unngå å gni teppet for mye.
  5. Dersom flekken fremdeles ikke er borte, finnes det flekkfjernere som kan brukes, men les nøye gjennom instruksjonene før du bruker sterkere kjemikalier.

Tips: Dersom du har en flekk som er svært vanskelig å fjerne, eller om du ønsker å rengjøre teppet ditt grundig, kan du sende teppet til rens hos profesjonelle.

Populære filtre

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB