FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Dørmatter

Hjemmet starter ved inngangsdøren. Ønsk dine gjester velkomne med en dørmatte som er like vakker som den er funksjonell. Her kan du finne et stort utvalg dørmatter for både innendørs og utendørs bruk fra kjente merkevarer.
145 resultater sortert etter
1
...
5
Side 1 av 5

Fine og funksjonelle dørmatter

Dørmatter er fine og funksjonelle gulvtepper som bør finnes i ethvert hjem. Dørmatten skal hovedsaklig holde hjemmet ditt rent og fint ved at smuss og skitt utenfra havner på dørmatten. En dørmatte fanger også opp fukt og vann som ellers kan skade både gulv og tepper.

Hvilke dørmatter er mest populære?

Dørmatter finnes i en rekke ulike design og stiler, og her kan du finne dørmatter som passer både innendørs og utendørs. Her kan du utforske vårt store sortiment dørmatter fra kjente og populære merkevarer som HAY, House Doctor og Bloomingville.

Topp 3 mest populære dørmatter

  1. Way dørmatte fra ferm LIVING
  2. Jute dørmatte fra Dixie
  3. Key dørmatte fra Classic Collection

Dørmatter med fint design

Dørmatter til entreen hjelper deg holde hjemmet ditt rent og ryddig, og er også en dekorativ detalj som er det første gjestene dine legger merke til.
Uansett om du er på utkikk etter store dørmatter av naturmaterialer, som jute eller hemp, eller om du leter etter små dørmatter i en klassisk, tidløs design, kan du finne det du leter etter her.

Dette bør du tenke på når du skal kjøpe en dørmatte

Når du skal kjøpe en dørmatte, er det viktig å velge et materiale som er slitesterkt og som tåler både fukt, skitt og hverdagslig bruk.
Er du på utkikk etter en utendørs dørmatte ka nen av naturgummi være et bra valg.
Noen dørmatter er spesielt designet for innendørs bruk, og disse er ofte laget av mykere materialer enn de som passer bra utendørs.
En annen viktig ting å tenke på når du skal kjøpe dørmatter, er å hvilket gulv du har. Dersom du har tregulv eller flisgulv, er det en fordel om dørmatta har antiskli på undersiden, slik at du unngår ulykker. Antiskli gjør også at dørmatta ligger på plass når døren åpnes.
Uansett om du leter etter innendørs eller utendørs dørmatter, her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg dørmatter som gjør det lett å finne det som passer for deg og dine behov.

Slik velger du rett størrelse på dørmatta

Før du kjøper en dørmatte er det viktig at du har målt opp døren og området du vil at dørmatta skal dekke, slik at du vet hvor stor dørmatte du behøver.
Den anbefalte størrelsen på dørmatter er 80% av bredden på døren. Dersom du har dobbeldører må du kanskje kjøpe en ekstra stor dørmatte, men om du har en veldig smal dør, kan en mindre dørmatte være et bedre valg.
Pass også på at måler hvor høyt døren går over gulvet, slik at du kan finne en dørmatte som har lav nok til at du kan åpne døra uten problem.

Populære filtre

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB