FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

SISTE SJANSEN Ekstra rabatt på utvalgte designfavoritter: SPRING

Juleduker

Enhver borddekking begynner med en vakker duk, og julens borddekkinger er intet unntak. Juleduker i julefarger eller julemønster hjelper deg skape den rette stemningen og atmosfæren. Her finner du vakre juleduker fra kjente merkevarer.
15 resultater sortert etter  
Popularitet

Juleduk for et vakkert dekket spisebord

En elegant juleduk gir hele bordet et sofistikert utseende, og er et must om man skal ha store middagsselskaper. I tillegg demper duken også lyd fra servise og bestikk, og bidrar på den måten til en rolig atmosfære der samtalene står i sentrum. 

Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg vakre juleduker, slik at du kan skape den perfekte julestemningen og atmosfæren i hjemmet ditt.

Hvilke juleduker er mest populære?

En duk med julemotiv eller julefarger er perfekt grunnlag for å dekket et vakkert bord til julemiddagen og alle andre familieselskaper i julen. Disse merkevarene har de mest populære juledukene.

Populære juleduker fra kjente merkevarer

Voksduker - praktisk juleduk for småbarnsfamilier

En voksduk med fint julemønster er et perfekt valg til småbarnsfamilier. I og med at de er svært lette å rengjøre, er voksduker både fine og funksjonelle duker.

Siden opprydding etter måltidet går lett som en lek, gir dette deg mer tid til overs som du heller kan spandere sammen med familien. Du trenger heller ikke bekymre deg for om det blir brun saus eller annet søl på duken under julemiddagen.

Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg voksduker med julemotiv og julemønster.

Juleduker og juleløpere

For et fint dekket bord, kombiner juleduken med en matchende juleløper og spisebrikker. Finn inspirasjon til farge- og mønsterkombinasjoner i juleserviset ditt eller din favorittjulepynt, og bruk dette til å skape et helhetlig og personlig julepyntet bord.

Her hos Nordic Nest finner du juleløpere og spisebrikker som hjelper deg skape en vakker borddekking for alle måltider i løpet av julen.

Hvilke farger og design er mest populære på juleduker?

Juleduker finnes i en mengde ulike farger, mønster og fargekombinasjoner. Uansett om du foretrekker en klassisk rød juleduk, eller en juleduk i mininmalistisk utførelse, her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg juleduker som gjør det lett for deg å finne den som passer best for deg.

Hvor stor skal juleduken være?

Hvor stor duk du skal velge er egentlig opp til deg og hva du synes er finest. Av praktiske årsaker er det fint at juleduken ikke blir for lang, og den kan gjerne stoppe like over kneet når man sitter ned. Om du har en duk som du synes har perfekt størrelse, ta gjerne mål av den og bruk de målene som referanse når du skal finne din nye juleduk.

Juleduk for runde bord

Om du er på utkikk etter en juleduk for runde bord, er det fint å huske på at du ikke nødvendigvis trenger å velge en rund duk. Avhengig av hvor stort bordet er, kan en kvadratisk duk passe utmerket.

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB