FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Høytider/17 mai

17 mai

Gratulerer med dagen! Den norske nasjonaldagen preges av feststemning fra sør til nord, og hjem over hele landet er pyntet i rødt, hvitt og blått. Her finner du inspirasjon og alt du behøver for å dekke et vakkert festbord til 17.mai.

58950 resultater sortert etter
1
...
277
Side 1 av 277

Feststemte bord til 17.mai

Feiringer gjøres best sammen med nære og kjære, og god mat er en selvskreven del av feiringen. 17.mai er en spesiell dag i så måte, ettersom vi gjerne inviterer folk til høytidelige og feststemte frokoster, der folk kommer pyntet i bunader og dress. For mange er for eksempel champagnefrokosten en tradisjonell måte å starte 17.mai-feiringen på.

Her hos Nordic Nest finner du alt du behøver for å dekke et fint og feststemt bord til 17.mai-frokosten, som virkelig hjelper deg sette stemningen for resten av dagen.

Dekk bordet i rødt, hvitt og blått til 17.mai

Etter en lang dag med sanger, leker og 17.mai-tog, flyttes feiringen hjem, til et vakkert dekket 17.mai-bord. Det er få ting som er like klassisk 17.mai som et bord pyntet i rødt, hvitt og blått.

En tradisjonell og klassisk elegant borddekking vil ha mye innslag av hvitt, med litt innslag av rødt og blått i form av blomster i vaser, servietter eller annen bordpynt til 17.mai. I tillegg til denne klassiske og elegante borddekkingen, finnes det selvsagt en rekke andre alternativ, og det er bare fantasien som setter grenser.

Hvordan skape et feststemt bord til 17.mai

Dersom du er ute etter å prøve noe nytt, vil en mørkeblå duk skape en mørkere, mer avslappet bakgrunn. Kombiner med hvite tallerkener og røde blomster, og du har skapt et annerledes festbord til 17.mai. For en mer rustikk stil, kan du for eksempel bytte ut porselenstallerkenene med et servise av steintøy.

Server kaker og desser med stil på 17.mai

Is, kaker og dessert er viktige deler av 17.mai-feiringen, og serveres aller best i vakre serveringsskåler eller på flotte kakefat. Når du skal velge serveringsfat og serveringsskåler, er det lurt å tenke på at disse kommer til å stå sammen med tallerkener, kopper, kaffeskåler og glass, så det er derfor lurt å velge noe som passer med serviset ditt.

Tips for servering av dessert til 17.mai

Er du ute etter å prøve noe nytt? Hvorfor ikke servere dessert i et vakkert glass? Brede champagneglass er et perfekt glass å servere både dessert og kaker i, og de ser også svært dekorative ut.

Tips og triks til 17.mai-feiringen

For å spare tid denne dagen er det lurt å pynte bordet ferdig i forveien. Da har du mer tid til å nyte feiringen, og du har også bedre tid når du skal dekke og pynte bordet.

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB