FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Høytider/17 mai/Borddekking til 17. mai

Borddekking til 17. mai

Hurra for 17.mai! 17.mai er en av våre aller største festdager og feires med pomp og prakt over hele landet. Her finner du inspirasjon, tips og alt du behøver for å dekke et vakkert 17.mai-bord for både champagnefrokosten og de andre festmåltidene denne dagen.

14 resultater sortert etter

Feststemte borddekkinger til 17.mai

17.mai er den største festdagen i Norge, der folk på både store og små steder samles for å feire denne dagen sammen. Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg serviser, glass, duker og servietter som hjelper deg skape den rette, feststemte stemningen på 17.mai.

Dekk bordet for champagnefrokost på 17.mai

For mange nordmenn starter 17.mai med en klassisk champagnefrokost. Vakre og elegante champagneglass hjelper deg sette den rette stemningen for resten av feiringen. Champagneskål eller coupeglass er ekstra stemningsskapende, mens de lange, smale fluteglassene er elegante glass som holder lenge på boblene.

Uansett hvilke glass du foretrekker, her hos Nordic Nest finner du et stort utvalg fine champagneglass for champagnefrokosten.

Tilbehør til champagnefrokosten på 17.mai

Det perfekte tilbehøret til en champagnefrokost, er selvsagt en champagnekjøler. Ikke bare kommer den hjelpe deg holde champagnen kald, de er også svært dekorative og stemningsskapende! Her hos Nordic Nest har vi champagnekjølere for både en og flere flasker.

Hvordan bør jeg dekke bordet på 17.mai?

Er du på utkikk etter hvordan du kan dekke et festpyntet bord til champagnefrokosten eller til festbordet til middag? Her har vi tallerkener, serviser, glass og bestikk for både en rustikk stil og en klassisk stil.

Klassisk og elegant borddekking til 17.mai

17.mai er en tradisjonsrik dag, og en borddekking med innslag av rødt, hvitt og blått er derfor et perfekt valg. Dersom du heller mer mot den klassiske, elegante stilen, er hvitt porselen, kombinert med vakre servietter og hvite duker et perfekt valg. Velg blå og røde blomster i en vakker vase, så har du skapt den perfekte settingen for årets 17.mai-feiring.

Rustikk og sjarmerende borddekking til 17.mai

Den rustikke stilen er svært populær, og den sjarmerende og uformelle stemningen passer perfekt til hverdagen og skaper også en avslappet stemning i gode venners lag.

Dersom du heller mer mot den rustikke stilen, kan et servise i steintøy eller som er håndlaget, kombinert med linservietter og en linduk skape den mer uformelle, rustikke stilen.

Her kan du gjerne velge de klassiske 17.mai-fargene, eller du kan velge én av fargene, som for eksempel stilrent hvitt, og komplementere med bordpynt for 17.mai.

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB