FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Høytider/Jul/Julekuler

Julekuler

Juletrekuler er populær juletrepynt, og finnes i en rekke vakre farger og design. Julekuler som kommer med nytt motiv hver år, er også populære å samle på. Her kan du utforske vårt store  sortiment av vakre julekuler t fra kjente merkevarer.

95 resultater sortert etter
1
...
3
Side 1 av 3

Juletrekuler - populær pynt til juletre og hjem

Julekuler er ofte runde, men det finnes også avlange og dråpeformede julekuler. Denne populære juletrepynten finnes også i mange ulike størrelser. Når du skal velge størrelse på julekulene dine, er det lurt å tenke på hvor stort treet du skal henge de på er.

Ekstra store julekuler passer perfekt til store juletrær, og kommer ikke til å forsvinne eller overvelde et større tre. Til mindre trær kan du gjerne velge mindre juletrekuler.

Hvilke juletrekuler er mest populære?

I vårt store sortiment med juletrekuler, er det disse merkevarene som har de mest populære julekulene:

Miks og match julekuler for å passe din stil

Siden juletrekuler kommer i en rekke former, design og farger, er det perfekt å mikse og matche disse for å skape det uttrykket du ønsker. 

Velg julekuler med samme størrelse og design for å skape et elegant og helhetlig uttrykk, eller miks og match størrelser, farger og utførelser for et mer personlig, unikt og lekent uttrykk.

Julekuler i fine farger

Kuler til å henge på juletreet kommer i en rekke fine farger og mønstre. Mange julekuler er ensfargede, og passer perfekt både til den som ønsker deg et minimalistisk pyntet juletre. Ensfargede julekuler er også perfekt å kombinere med juletrepynt med mange detaljer.

Juletrekuler med mønster og motiv er også noe som er populære valg for mange, og bidrar til å skape unike juletrær som reflekterer deg og din stil.

Klassiske farger til juletrekuler

  • Grønt
  • Hvitt
  • Rødt
  • Gull
  • Sølv

Hvor mange julekuler kan jeg henge på juletreet?

Hvor mange juletrekuler og hvor mye juletrepynt du bør henge opp, er avhengig av flere ting. For det første er det avhengig av hvor stort juletreet ditt er. Et stort tre behøver mer pynt for at det ikke skal se tomt ut.

For det andre er det avhengig av hvor store julekulene dine er. Har du ekstra store juletrekuler, trenger du generelt sett færre enn om du har små kuler.

Sist, men ikke minst, er det avhengig av hvor pyntet du ønsker at treet skal se ut. For å oppnå den rette balansen når du pynter, er det lurt at du en gang iblant tar et steg tilbake og ser treet fra flere ulike vinkler og avstander. Tenk gjerne på hvilke vinkler og avstander de fleste kommer til å se treet fra.

Julekuler for hele hjemmet

Har du vakre julekuler som ikke fikk plass på treet, eller du ganske enkelt liker juletrekuler? Det fins en rekke andre måter du kan pynte hjemmet ditt på med denne populære pynten. Et eksempel er å henge de opp i vinduet. Har du et lite vindu der det kanskje ikke er plass til en julestjerne eller elektrisk adventsstake, heng opp en gruppe julekuler i ulike høyder.

Om du ser etter unik julepynt til bord eller konsollbord, kan du fylle en stor glassvase eller en fin pynteskål med juletrekuler. Miks og match farger og størrelser slik at det passer din stil.

Pynt bordet med vakre juletrekuler

Julekuler fungerer også perfekt til å dekorere bordet med, enten du bare vil ha litt ekstra julestemning i hverdagen, eller om du venter gjester. Plasser en julekule på toppen av en lysestake for en unik og personlig borddekking. Match gjerne fargene på kulene med juleserviset eller duken for et enhetlig uttrykk.

Juletrekuler - perfekte samlerobjekt

Flere av våre kjente merkevarer, som for eksempel Royal Copenhagen, lanserer hvert år nye, eksklusive julekuler med nye motiv. Disse er perfekte samlerobjekt, og passer like bra som gave til deg selv, som til noen du er glad i. 

Hva symboliserer julekulene?

Flere av de kjente motivene og figurene som går igjen i julepynt og juledekorasjoner, har ofte symbolsk verdi. Klassiske runde juletrekuler skal for eksempel symbolisere jordkloden.

Populære filtre

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB