FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Høytider/Midtsommer

Midtsommer

Mittsommer ist ein Fest voller Traditionen – lassen Sie sich also beim Einrichten und Dekorieren inspirieren! Hier finden Sie alles, was Sie für ein wunderbares Mittsommerfest brauchen, einschließlich Tipps zum Tischdecken, Inspirationen und köstlichen Rezepten.

1899 resultater sortert etter  
Popularitet
1
...
53
Side 1 av 53

Sankthansaften - sommerens midtsommerfest

Sankthansaften er tiden for sommerens midtsommerfest, og denne høytiden feires over hele landet med sankthansbål, god mat og godt selskap av nære og kjære. Her hos Nordic Nest har vi alt du behøver for å skape den rette atmosfæren til sankthansaften. Uansett hva du behøver av utstyr til servering og borddekking, eller om det er bordpynt og bordekorasjoner du behøver, her kan du finne alt du trenger for sommerens l sankthansfeiringen.

Borddekking til sankthansaften

Uansett om du velger klassisk og tidløst servise av porselen og hvite duker eller om du foretrekker en rustikk stil med steintøysservise og linduk, her hos Nordic Nest har vi det du behøver for å dekke det bordet du vil til sankthansaften.

Bordpynt til sankthansaften

I tillegg til tallerkener, glass og bestikk, er bordpynten et viktig komponent for å skape den rette sommerfeststemningen. Her hos Nordic Nest kan du utforske vårt store utvalg lysestaker, kunstglass, vaser og pynteskåler som gjør det enkelt å skape et vakkert dekket bord til sommerfesten.

Hvorfor feirer vi sankthans?

På 300-tallet ble 24.juni innført som døperen Johannes sin fødselsdag, men siden dagen ligger nær den førkristen midtsommerfeiringen, er måten den feires på mer folkelig enn kristlig. I dag feires sankthans på kvelden den 23.juni, og kalles sankthansaften. Tradisjonelt sett er dette en sommerfest der det også finnes tradisjoner for å brenne bål. Midtsommer er en vanlig feiring for flere land i Skandinavia. For eksempel er den svenske midtsommerfeiringen en av landets største festdager.

Hvilken dato er sankthansaften?

Selve sankthans er alltid 24.juni hvert år, men det er sankthansaften 23.juni som man bruker å feire med den tradisjonelle sommerfesten og brenning av sankthansbål.

Sankthans eller jonsok?

Sankthans og jonsok er samme navn på samme høytid. I tillegg kan denne høytiden også kalles for jonsvake og jonsmesse.

-

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB