FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

Ekstra rabatt på utvalgte designfavoritter med koden: SPRING

Tannbørsteholder

Tannbørsteholdere er både stilig og praktisk tilbehør for badet. Her finner du et stort utvalg tannbørsteholdere av kvalitetsmaterialer fra kjente merkevarer, som passer for både barn og voksne.
81 resultater sortert etter  
Popularitet
1
...
3
Side 1 av 3

Tannbørsteholdere - praktisk og dekorativ tilbehør

En tannbørsteholder er like praktisk som den er en dekorativ detalj på baderommet, og er perfekt oppbevaring for både tannbørster, tannkrem og sminkebørster.
Her finner du et stort utvalg tannbørsteholdere fra kjente merkevarer, som passer like bra for voksne som for barn.

Hvilke tannbørsteholdere er mest populære?

Her hos Nordic Nest finner du et stort utvalg tannbørsteholdere fra kjente merkevarer, som for eksempel Ferm Living, Brabantia og Meraki.

Topp tre mest populære tannbørsteholdere

  1. Nova One fra Zone Denmark
  2. Portia fra Lene Bjerre
  3. Cement fra House Doctor

Tannbørsteholdere for hele familien

Her hos Nordic Nest finner du et stort utvalg tannbørsteholdere for både store og små medlemmer av familien. I vårt store sortiment finner du både enkeltstående kopper i mange fine farger, og også tannbørsteholdere som har plass til flere tannbørster, alt av kvalitetsmaterialer fra kjente merkevarer.

Hvilke materialer passer best for tannbørsteholdere?

Tannbørsteholdere kommer i en rekke ulike materialer, som hjelper deg skape den rette atmosfæren på badet. En tannbørsteholder bør selvsagt tåle vann, slik at vannrester fra tannbørsten eller vannsprut fra vasken ikke skader tannbørsteholderen din.

De vanligste materialene på tannbørsteholdere

  • Glass
  • Keramikk
  • Plast
  • Marmor og sten
  • Porselen
  • Rustfritt stål

Miks og match tannbørsteholdere med øvrig baderomstilbehør

Tannbørsteholdere finnes i en rekke ulike modeller, former og design slik at det er enkelt å finne noen som passer perfekt til deg og ditt baderom. Tenk gjerne stilen til det øvrige baderomstilbehør ditt, som såpedispensere, pedalbøtter og toalettbørster, slik at tannbørsteholderen din matcher disse. Dette gjør det enkelt å skape en harmonisk og enhetlig stil på badet. Dersom du ønsker å skape en naturlig stil, kan du gjerne velge en tannbørstholder i et naturlig materiale, som for eksempel stein. En tannbørsteholder av metall, som rustfritt stål farget gull eller sølv skaper en luksuriøs atmosfære, og er perfekt valg om du ønsker litt ekstra hverdagsluksus.

Hvor bør jeg plassere tannbørsteholderen min?

Tannbørsteholderen bør stå i nærheten av vasken på badet, slik tannbørsten din er i nærheten av der du pleier å bruke den. Mange velger å ha tannbørsteholderen stående ved vasken, slik at tannbørsten din kan tørke i frisk luft.
Pass på at tannbørsten din alltid står rett opp i tannbørsteholderen, slik at vannet har mulighet til å renne fra børstehodet og tannbørsten får tørket ordentlig.

Dersom du bruker tannbørsteholderen for sminkekoster, er det ikke like viktig at de får tilgang til frisk luft, og de kan gjerne oppbevares i skapet.

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB