FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Toalettrullholdere

En dorullholder er en praktisk del av baderommet og toalettet, men en nøye utvalgt toalettrullholder er også dekorativ detalj. I vårt store sortiment baderomstilbehør, finner du elegante dorullholdere i ulike design fra kjente merkevarer.
49 resultater sortert etter
12
Side 1 av 2

Fine og funksjonelle dorullholdere for badet

Baderomstilbehør gjør ikke bare baderommet mer funksjonelt, det bidrar også til å gjøre rommet mer innbydende. Toalettrullholdere er essensielt tilbehør som bør finnes på alle steder du har et toalett, velger du en med et fint design, er disse også like dekorative som de er praktiske.

Her hos Nordic Nest finner du fine og praktiske dorullholdere som kan festes på veggen eller som er frittstående på gulvet.

Hvilke toalettrullholdere er mest populære?

Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg populære dorullholdere fra kjente merkevarer som:

Hvilket materiale bør du velge på dorullholderen?

Toalettrullholdere kommer i en rekke ulike materialer, former og farger, og hvilket materiale du bør velge, er avhengig av et par ting. For det første er det viktig å finne en dorullholder som estetisk sett passer inn med resten av rommet og som du også liker. 

Dorullholder i tre

Tre er et populært valg som rent visuelt appellerer til mange. Dette naturmaterialet gir rommet en naturlig varme, og er derfor en fin kontrast til flislagte bad. Ubehandlet tre er derimot mer sensitive mot fukt, noe som du bør tenke på når du skal velge dorullholder. De kan derfor passe bedre på et toalett enn på et bad, der man ofte har både dusj og badekar.

Dorullholder i rustfritt stål

Toalettrullholdere i rustfritt stål er et bra valg for baderom og tåler fukt bra. De har også et moderne og elegant design, og kommer også i en rekke ulike farger som svart, hvit og gull. Rustfritt stål er også enkelt å rengjøre, noe som er viktig å tenke på når du skal velge produkter som skal stå i rom som krever høyere grad av hygiene.

Dorullholder i messing

Messing er et populært materiale som gir rommet en eksklusiv følelse. Ekte messing kan med tiden få en patina, men med regelmessig rengjøring og pussing med messingpuss, holder du den like blank og fin som ny.

Frittstående toalettrullholder eller dorullholder på vegg?

En frittstående dorullholder kan plasseres hvor som helst, og er et praktisk valg om du ikke ønsker å lage hull i veggen. De er også praktiske om du ikke har noen bra steder å henge opp toalettrullholderen på.

Dorullholdere som kan henges på veggen er et populært valg, og passer bra om du har lite gulvplass.

Miks og match toalettrullholderen med øvrig tilbehør til baderommet

For å skape en enhetlig stil på badet, kan du gjerne matche dorullholderen din med annet baderomstilbehør, som pedalbøtter, skittentøysholder og håndkleholdere. Alternativt kan du gjerne velge en dorullholder som utgjør en spennende kontrast til øvrig interiør. Om du har mye matt svart tilbehør på badet, kan en blank, svart dorullholder være en fin kontrast.

Hvor høyt skal dorullholderen sitte?

I hvilken høyde som toalettrullholderen skal sitte, er først og fremst en smaksak, men det kan også være praktiske årsaker som påvirker dette valget. Generelt sett pleier de å montere de  ca 70 cm over gulvet. Tenk også på at du bør montere den slik at det er lett å nå den for både store og små.

Populære filtre

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB