FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

KUN I DAG 30-50% på tepper fra Scandi Living

Oppslagstavler

Organiser arbeidsplassen, inspirer med et sitat eller dekorer med dine favorittbilder. Her hos Nordic Nest kan du finne et stort utvalg stilrene oppslagstavler som er både dekorative og funksjonelle. Slipp kreativiteten løs!
85 resultater sortert etter  
Popularitet
1
...
3
Side 1 av 3

Fine og funksjonelle oppslagstavler

En oppslagstavle er en tavle du kan henge opp alt fra huskelapper og kalendere til bilder og annen dekorasjoner, funksjonelt interiøret som passer for hele hjemmet. Dette er derfor et godt hjelpemiddel for å organisere hverdagslivet på både kontoret, hjemmekontoret og hjemmet, eller for deg som ønske å henge opp dekorative bilder, barnas tegninger og inspirerende sitat. Her hos Nordic Nest har vi et stort utvalg oppslagstavler i både metall og kork fra kjente merkevarer.

Ulike typer oppslagstavler

Når du skal kjøpe ny oppslagstavle er det viktig å tenke gjennom hvor du skal bruke den og hva slags type informasjon som du skal ha på den.

Oppslagstavler med ulike størrelser

Størrelse er også noe du bør tenke gjennom. Flere oppslagstavler kan henges på veggen, og du bør derfor passe på at du har nok plass til den. En stor oppslagstavle med et slående sitat kan være et riktigt bra blikkfang i rommet, og dersom du ønsker en ekstra stor oppslagstavle, kan du henge to eller flere ved siden av hverandre.
En liten oppslagstavle med store bokstaver kan brukes som skilt for spesielle anledninger som bursdager og bryllup.

Oppslagstavler av ulike materialer

En annen ting du bør tenke på, er hva tavlen er laget av. Her hos Nordic Nest kan du finne oppslagstavler i metall, mesh, plast og kork, i tillegg til magnetiske oppslagstavler.
Oppslagstavler er derfor både dekorative og fleksible og har en rekke ulike bruksområder.

En dekorativ oppslagstavle som matcher din stil

I tillegg til å være funksjonelle, kan en oppslagstavle også være et dekorativt element på både kjøkken, soverom og på hjemmekontoret.
Når du skal velge en oppslagstavle, er det også viktig å tenke på hvilken farge det er på veggen som du skal henge tavlen på, i tillegg til hva slags stil resten av rommet og hjemmet har.
For moderne og minimalistiske rom, kan en svart eller grå oppslagstavle være det perfekte valget. Dersom du har fargerike vegger, kan en oppslagstavle i en annen farge, som rosa eller grønn, være den perfekte kontrastfargen som skaper liv i rommet.

Moderne oppslagstavler for hele hjemmet

Oppslagstavler kan være nyttige dekorative tilbehør for mange ulike rom i hjemmet.

Oppslagstavler for kjøkkenet

For å unngå masse papir på kjøkkenet, kan en oppslagstavle være det perfekte stedet å henge opp handlelister, huskelapper, regninger og andre ting som du ikke vil glemme eller miste.
Her kan du også henge opp dine favorittbilder, feriebilder, kalendere eller barnas nyeste kunstverk.
En oppslagstavle er også et perfekt sted å henge opp lapper med fine beskjeder til de du er aller mest glade i eller dele et sitat som inspirerer deg.

Oppslagstavler til hjemmekontoret

Et ryddig og organisert hjemmekontor øker både trivsel og produktivitet. En praktisk oppslagstavle er det perfekte stedet å henge opp viktige datoer, tankekart og gjør det lett å organisere alle dine prosjekt. I tillegg holder du også skrivebordet rent og ryddig.

Oppslagstavler til soverommet

For soverommet kan en oppslagstavle være et perfekt sted å henge opp postkort, bilder av venner og familie og mye annet. For barnerommet kan du gjerne henge opp timeplaner, ukeplaner, bilder og tegninger.

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB