FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Inspirasjon & Tips/Inspirasjon/7 beige interiørfavoritter
En av alle de 7 beige favorittene å satse på er NJRD Lines serie i beige.

7 beige interiørfavoritter

Beige, beige og mer beige – denne beroligende tonen er en klassisk favoritt, noe alle med en Instagram-konto vil bekrefte. Denne nøytrale interiørskyggen gir hjemmet ditt varme og ro, og har virkelig kommet for å bli. Vi har samlet en liste over 7 beige favoritter som du kan investere i til hjemmet ditt.
26 desember 2023
Del artikkel

7 BEIGE INTERIØRFAVORITTER:

Beige er en tidløs nyanse som er enkel og lett å integrere i hjemmet ditt. Det gir en fredelig varme til interiøret vårt. Nedenfor avslører vi våre syv beige interiørfavoritter som du kan investere i til hjemmet ditt.

1. Muuto Ridge vase
2. NJRD Lines-serie
3. Ferm Living leselamper
4. Scandi Living Clean linkduk
5. Scandi Living Mist pledd
6. Ferm Living Distinct sidebord
7. Scandi Living Freckle servise

Muuto Ridge-vasen med tørkede blomster er en av våre beige interiørfavoritter.

Muutos Ridge-vase er en av våre desiderte favoritter. Vasen er et perfekt blikkfang i hjemmet ditt og kan fylles med ferske eller tørkede blomster.

1. MUUTO RIDGE VASE

Den vakre Ridge-vasen fra Muuto i en perfekt beigenyanse fortjener førsteplassen på vår liste over beige interiørfavoritter. Denne statement-vasen vil utvilsomt bli en snakkis uansett om du plasserer den i gangen eller stuen. Den inntrykkede delen i midten av vasen er ikke bare en sjarmerende designdetalj, men hjelper også blomstene til å stå oppreist.


2. NJRD LINES

Den vakre serien Lines fra NJRD finns i en vakker beige nyanse. Dette luksuriøse serviset inkluderer alt fra kopper og krus til tallerkener og skåler. Lines-serien er en fantastisk gave til familie eller venner, eller hvorfor ikke unne deg et eget sett?

3. FERM LIVING LESELAMPER

En leselampe er et absolutt must når du skal kose deg med en god bok og et koselig teppe i sofaen. Den stilige Arum-bordlampen fra ferm LIVING er det perfekte tilbehøret til salongbordet, mens den bærbare leselampen Meridian er både trendy og praktisk slik at du kan flytte lesekroken dit du selv vil.

4. SCANDI LIVING MIST PLEDD

Hold varmen med det myke bomullsteppet Mist fra Scandi Living på kjøligere kvelder eller heng det over en stol eller sofa for å legge til en ekstra koselig beige interiørdetalj til hjemmet ditt. Teppet har en subtil ombre-effekt i en nøytral beige farge, noe som betyr at det passer perfekt til nesten ethvert interiør.

5. SCANDI LIVING CLEAN LINDUK

En beige linduk tilfører både rommet og borddekkingen varme og en tidløs eleganse. Den nøytrale fargen skaper en beroligende atmosfære og gir rom for kreativitet når det gjelder kombinasjoner med andre fargetoner. Den nøytrale fargen er allsidig, noe som gjør at den passer til enhver sesong og gir et subtilt, sofistikert preg.

7. SCANDI LIVING FRECKLE SERVISE

Hos Scandi Living finner du mange nydelige beige interiørfavoritter og sist på lista vår er det stilige Freckle-serviset. Serien inkluderer kopper, middagstallerkener, asjetter og skåler. Serviset finnes i tre farger, hvorav den ene selvfølgelig er beige. Hvorfor ikke mikse og matche forskjellige farger i serien?

Scandi Living Freckle krus i beige er en av våre 7 beige favoritter.

Freckle-koppen i beige er det soleklare valget til morgenkaffen.

Uansett hva sesongens interiørtrender sier, så er beige en klassisk og tidløs favoritt som er enkel å inkorporere i ethvert hjem og enhver stil. Vi håper du har funnet en eller flere beige interiørfavoritter. Match beige ton-i-ton eller hent enkle, trendy beige interiørdetaljer for å gjøre hjemmet ditt varmt og hjemmekoselig!

Styling: Anna Magnusson, Angeliqa Daldroph, Ellinor Johansson, Lina Öhlund, Lukas Kunwaryanto

Foto: Angeliqa Daldorph, Ferm Living

Linnéa Axelson
Forfatter

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB