FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Inspirasjon & Tips/Inspirasjon/5 innredningstips til hjemmet – hjemme hos influenseren @villanyhus
Influenser Helene Wold @villanyhus har innredet en koselig stue med den koselige Lille Petra lenestolen, et deilig stort hvitt teppe og innbydende detaljer.

5 innredningstips til hjemmet – hjemme hos influenseren @villanyhus

I forbindelse med at den norske influenseren Helene Wold bygde drømmehuset sitt, startet hun kontoen @villanyhus på Instagram. Bli mer kjent med Helene og lær hennes beste interiørtips her!
Tisdag 21 februar 2023
Del artikkel

HVEM ER HELENE WOLD?

Helene Wold, også kjent som @villanyhus på Instagram, er utdannet sykepleier men jobber i dag i stor grad med sine sosiale medier hvor hun deler sin store interesse for interiør.

- Da jeg og min tidligere mann bygde drømmehuset vårt, startet jeg Instagram-kontoen @villanyhus for å dele reisen og interessen min for interiør, forteller Helene.

I dag har Helene forlatt huset og flyttet til leilighet, en reise som hun har delt på sosiale medier. Helene elsker kreativiteten i hverdagen som influencer og gleden ved å kunne inspirere andre med sin lidenskap for interiør.

- Det som før bare var en hobby og lidenskap har nå blitt min jobb, noe jeg er utrolig glad og takknemlig for! Jeg fikk bygge drømmehuset mitt og jeg skapte drømmejobben min. Og nå har jeg fått skape et annet hjem jeg elsker i den nye leiligheten min, fortsetter Helene. Vil du vite mer om Helene? Oppdag inspirasjonssiden hennes her!

Influenser Helene Wold @villanyhus leser avis på &Tradition spisegruppe i lyst tre med statementvase fylt med blomster foran.

Helene Wold - @villanyhus

Helene Wold brenner for interiør og driver Instagram-kontoen @villanyhus hvor hun deler inspirasjon og tips.

HELENES 5 BESTE INTERIØRSTIPS

1. Finn din personlige interiørstil

Innred hjemmet ditt med det du liker og ut fra hvilken følelse du vil skape i hjemmet. Å føle seg komfortabel i sitt eget hjem er det viktigste.

2. Velg en nøytral base med fargerike detaljer

Bruk nøytrale farger på vegger og møbler for å skape en god base i hjemmet ditt. Suppler deretter med farger på puter og interiørdetaljer, det gjør det lett å endre uttrykket i ettertid uten for mye arbeid!

3. Innred med ulike materialer og teksturer

Skap et mer levende og unikt uttrykk ved å innrede boligen med detaljer som har ulike materialvalg og teksturer, som for eksempel ull, lin eller tre.

4. Skap en rød tråd i hjemmet ditt

Fotografer rommene dine og finn en fellesnevner for å skape et sammenhengende utttrykk i hjemmet ditt. Ta også utgangspunkt i en interiørdetalj eller noe annet du liker for å finne en fargekombinasjon du liker. Velg deretter fargene du liker og la materialene og fargene gjenta seg i forskjellige rom for å skape den røde tråden.

5. Lag et moodboard

Lag et moodboard med møblene og innredningsdetaljene som du allerede har i hjemmet eller som du vurderer å kjøpe. På denne måten får du bedre oversikt over helheten og hva som kan passe inn i hjemmet ditt. Skal du kjøpe en ny innredningsdetalj, men er usikker på om den passer inn i hjemmet eller ikke? Da er et moodboard det perfekte utgangspunktet!

Influenser Helene Wold @villanyhus har pyntet spisegruppen fra &Tradition i lyst tre med en statementvase fra Georg Jensen fylt med blomster.
Drawn stol HM3
Hvitoljet eik
kr 7 352
Influenser Helene Wold @villanyhus har innredet soverommet med Hashira MENU taklampe og luksuriøst sengetøy i lin.

- Materialene, de organiske formene, det lyse treverket i kombinasjon med det mørke kjøkkenet, de ulike teksturene og belysningen bidrar til å skape en avslappet atmosfære, sier Helene.

Influenser Helene Wold @villanyhus har innredet kjøkkenet med en bærbar bordlampe og kombinert lyst og mørkt tre for et trendy uttrykk.

INNRED I DIN PERSONLIGE STIL – FOR Å SKAPE ET HJEM Å ELSKE

For å skape et hjem du elsker og trives med, er det viktig at hjemmet virkelig føles som et hjem. Helenes tips er å alltid innrede med det du selv liker og er fornøyd med, noe som gjør hjemmet mer personlig og unikt.

- Du skaper et lunt og innbydende hjem om personligheten din gjenspeiles i interiøret, sier Helene.

Influenser Helene Wold @villanyhus har dekorert &Tradition sidebord i hvitt og lyst tre med Skrufs vase med blomster på en stabel med bøker.

HELENES FAVORITDETALJ I HJEMMET – LITTLE PETRA LENESTOLEN

Helenes favorittmerkevarer er &Tradition, MENU, ferm LIVING og Hein Studio. Blant disse merkevarene er den kjente Little Petra lenestolen fra &Tradition en soleklar favoritt hjemme hos Helene.

- Jeg elsker min Little Petra! Den kombinerer alt jeg elsker når det kommer til interiør - det lune treet, ullstoffet med en vakker tekstur og den organiske formen på stolen. I tillegg er den superkomfortabel og passer også perfekt i en liten leilighet, sier Helene.

- Hjemmet er et sted for hvile, for moro og lek, lange måltider. Et sted å samles med gode venner eller bare finne fred og ro – et hjem som har alt man trives med er det viktigste, avslutter Helene.

Influenser Helene Wold @villanyhus har innredet soverommet med Balloon vase fra Louise Roe Copenhagen med fine kvister i for en koselig følelse.
Influenser Helene Wold @villanyhus har innredet soverommet med en minimalistisk beige Hashira taklampe fra Menu som gir et behagelig lys.
Influenser Helene Wold @villanyhus har innredet stuen med Stoff lysestaker i krom sammen med brune lys som gir hjemmet et moderne preg.

Foto & styling: Helene Wold @villanyhus

Linnéa Axelson
Forfatter

HELENES FAVORITTER

Vise mer

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB