FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

Produkter
Annet
Inspirasjon & Tips/Inspirasjon/Kunsten å dekorere drivhuset ditt som en stue - hjemme hos @snickargladjen
La deg inspirere av Johanna Berglunds beste tips når du vil innrede et drivhus som stue gjennom tekstiler, bærbar belysning, potter og planter. @snickargladjen

Kunsten å dekorere drivhuset ditt som en stue - hjemme hos @snickargladjen

Influenseren og multitaskeren Johanna Berglund inspirerer følgerne sine daglig gjennom Instagram-kontoen sin @snickargladjen hvor hun nylig har innredet det vakre drivhuset sitt. Bli kjent med Johanna, som har mange baller i lufta og lar seg inspirere av hennes beste tips når du skal innrede et drivhus som en ekstra stue. Velkommen!
Mandag 27 mars 2023
Del artikkel
La deg inspirere av Johanna Berglunds beste tips når du vil innrede et drivhus som stue gjennom krukker, planter, bærbar belysning og tekstiler. @snickargladjen

Johanna Berglund er en multitasker til fingerspissene og inspirerer følgerne sine på Instagram. Lær Johannas tips til hvordan du kan innrede drivhuset ditt!

VELKOMMEN HJEM TIL @SNICKARGLADJEN

Influencer Johanna Berglund er en 33 år gammel multitasker og bor med sine barn og dyr på landsbygda i Herrljunga. Hun inspirerer følgerne sine gjennom Instagram-kontoen @snickargladjen, hvor hun nylig har innredet det lekre og drømmeaktige drivhuset sitt til en innbydende oase.

Å kunne skape gjør meg glad og så å kunne fotografere og dokumentere dette er en stor interesse som nå har blitt en jobb. Mine krumspring finner du på Instagram under @snickargladjen, @prastgarden_i_jala og @snickargladjenstradgard, sier Johanna.

Drivhuset er Johannas andre stue, det beste stedet å være på sommeren. Å innrede et drivhus er en kunst i seg selv hvor det er viktig å skape et trivelig sted ved å innrede med tekstiler, belysning, krukker og nydelige planter. Ta en titt på Johannas fem beste tips, der hun lager et lesehjørne og dekker bordet med sommerlig servise til kaffestund i drivhuset for å oppnå følelsen av å være i stua, men ute i det fri.

HVEM ER @SNICKARGLADJEN?

Johanna er en multitasker som hun beskriver seg selv som. Johanna driver selskapet Snickarglädjens veranda, hvor hun deler sin lidenskap for hjem, hage og interiør. Hun driver også Prästgården i Jäla på vestkysten, hvor det er hage- og interiørbutikk, kafé, mulighet for å prøve ut kreative verksteder, kurs, blomsterdyrking og som også tilbyr hotell og arrangementer. Johanna sier at:

- Først og fremst vil jeg starte med å beskrive meg selv som en multitasker og felles for alt jeg gjør er at jeg elsker å inspirere med det jeg driver med – dyrking, interiør, bygg, butikk, snekkerglede, hage og mye, mye mer!

La deg inspirere av Johanna Berglunds beste tips når du vil innrede et drivhus som stue gjennom krukker, koselige tekstiler og bærbar belysning. @snickargladjen

Innred drivhuset ditt som en ekstra stue – det er det beste stedet å være på sommeren, ifølge Johanna.

Å sette fine blomsteroppsatser i Lines vase fra NJRD er perfekt til å dekorere drivhus med. Foto: Johanna Berglund, @snickargladjen

Ta med naturens eleganse når du innreder drivhuset ditt for å skape en innbydende oase.

@SNICKARGLÄDJENS 5 BESTE TIPS TIL INNREDNING DRIVHUS SOM STUE

1. KOSELIGE TEKSTILER FOR ET KOSELIG DRIVHUST

- Det kan lett bli litt ekko i et drivhus, spesielt i vårt som er rundt. Det er derfor tekstiler er avgjørende når du skal dekorere drivhuset ditt. I tillegg til gardinene vi hang inne i drivhuset fra taket, legger jeg gjerne på mange puter og tepper for en enda mer herlig følelse.

Å blande ulike puter i stiler, design og teksturer er en måte å skape en unik og interessant detalj i interiøret.

- Jeg prøver ofte å holde meg til jordfarger for å harmonere med natur og vegetasjon, men det er selvfølgelig også mulig å skape kontrast og aksent med putene. Jeg har funnet disse stripete pleddene fra Scandi Living som jeg elsker, så varme og fine i 100% ull. Likeså puter fra Fine Little Day, Himla og Klippan - merker som jeg alltid ser etter først.

2. STEMNINGSFULL BÆRBAR BELYSNING FOR DRIVHUSET DITT

- Stemningsfull belysning er en selvfølge når du skal innrede drivhuset til sene sommerkvelder. Stearinlys er alltid hyggelig, men jeg har funnet en ny favoritt - den bærbare belysningen som du bare lader opp. Utrolig fleksibel og koselig løsning hvor min personlige favoritt er Flowerpot fra &Tradition. Når jeg ikke har lampen i drivhuset, tar sønnen min Melker den alltid inn som nattbordslampe, perfekt når den i tillegg er dimbar, sier Johanna.

3. KRUKKER OG PLANTER FOR ET MER LEVENDE DRIVHUS

- Du må selvfølgelig ha planter når du skal pynte drivhuset, gjerne både høyt og lavt. Våg å en sjanse i dine valg av planter, jeg liker å blande spiselige med stauder og blomster og endre etter årstid. Et tips er å innrede drivhus for dyrking med forskjellige krydder som du så kan bruke til minneverdige middager. Når det kommer til potter, prøver jeg som regel å tenke tidløst fordi jeg vil kunne bruke dem år etter år uten å bli sliten. Jeg synes disse fra MUUBS både er tidløse, men med en edge.

4. SOMMERLIG SERVISE TIL KAFFEPAUSER I DRIVHUSET DITT

- Alle kaffepauser i drivhuset mitt er definitivt et av sommerens høydepunkter. En sommerlig pavlova med ferske jordbær er min personlige favoritt, enkel å bake og utrolig god til en romantisk kaffestund. Server på et klassisk sommerlig porselen som dette fra Wedgwood som virkelig gir sommerfølelsen, sier Johanna.

Oppskrift på Johannas sommerlige Pavlova

Marengs

Start med å lage to marengsbunner etter oppskriften:

 • 6 eggehviter
 • 3 dl sukker
 1. Pisk eggehvitene til stivt skum, hell i sukkeret litt om gangen og pisk til en fast marengs.
 2. Tegn to sirkler på et bakepapir, for å få en rund og fin bunn.
 3. Fyll en stor sprøytepose med marengsen og klem ut etter sirkelen du tegnet. Gjør det samme med den resterende marengsen.
 4. Stek midt i ovnen på ca 100 grader i ca 1,5 time.
 5. La bunnene avkjøles og lag i mellomtiden en lemon curd (fungerer også å kjøpe ferdig på krukke).

Lemoncurd

 • 1,5 dl sukker
 • 1 helt egg
 • 2 eggeplommer
 • 1 dl saft fra sitron
 • Finrevet skall fra 1-2 sitroner
 • 50 gram smør
 1. Hell sukker, egg, sitronskall og sitronsaft i en bolle og legg det over vannbad i en kjele med kokende vann. Rør hele tiden slik at eggene ikke koagulerer.
 2. Når curden har tyknet, tar du den av komfyren og hell den gjennom en sil over i en annen bolle. Dette er for å fjerne bitene av sitronskall.
 3. Vent til curden er litt avkjølt (50-60 grader). Tilsett smøret og miks med stavmikser i 2-3 minutter.
 4. La curden avkjøles før bruk. I en krukke med tettsittende lokk holder den seg i minst en uke i kjøleskapet.

Slik gjør du: Nå er det tid for moroa, å sette sammen alle komponentene. Jeg pleier å ha pisket krem, ferske bær og knuste jordbær! Mellom bunnene la jeg kremfløte som jeg blandet med jordbærpuré. På med den andre bunnen. Her starter jeg med først et lag lemon curd og så jordbærkremen igjen. Jeg topper med friske jordbær og litt mynte. Nam!

Et tips er å innrede drivhus med kaffekrok – her har Johanna Berglund bakt en sommerlig Pavlova på et fint kakefat. Foto: @snickargladjen

Kaffepause i drivhuset mitt er et av sommerens høydepunkter - Johanna

5. Å INNREDE DRIVHUSET DITT MED LESEHJØRNE ER ET MUST

- Når jeg har et øyeblikk til overs, liker jeg å sitte i drivhuset og lese en god bok. Jeg synes også at bøkene får en deilig patina og "brukt" følelse når de utsettes for litt fuktighet og sidene krøller seg i kantene. Den vakre bokhyllen jeg oppbevarer bøkene i er fra Bloomingville. Når jeg likevel tar meg tid til å slappe av, vil jeg ha favorittbøkene mine for hånden og en god bokoppbevaring har derfor blitt en selvfølge når jeg skal innrede drivhuset mitt, avslutter Johanna.

Douve bokhylle fra Bloomingville er perfekt til å innrede drivhus med til lesekroken. Foto: Johanna Berglund, @snickargladjen

Johannas tips er å innrede drivhus med lesekrok for avslappende stunder.

Håper du har blitt inspirert til å dekorere drivhuset med koselige tekstiler, potter, planter og med bærbar belysning. Også inspirert til å lage et koselig lesehjørne eller dekke bordet med sommerlig servise før en romantisk kaffestund – lag et drivhus som blir til en ekstra stue for minneverdige øyeblikk!

Foto & styling: Johanna Berglund, @snickargladjen

Linnéa Axelson
Forfatter

JOHANNAS FAVORITTER

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB