FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Bli medlem & få 10% rabatt

Inspirasjon & Tips/Inspirasjon/Forny hjemmet ditt med disse moderne lampene
Forny hjemmet ditt med moderne lamper - her Arum bordlampe fra Ferm Living i toner av beige og marmor ved siden av Stoff Nagel lysestake i sølv.

Forny hjemmet ditt med disse moderne lampene

Stilig og moderne belysning setter tonen for hele hjemmet ditt. Valget er ditt, en moderne pendel, en elegant bordlampe, en stilren gulvlampe eller stilige vegglamper, å fornye belysningen i hjemmet ditt er den ideelle måten å tilpasse atmosfæren etter årstiden. Vi har laget en liste over sesongens mest stilige og moderne lamper for å hjelpe deg med valget!
torsdag 16. september 2021
Del artikkel

MODERNE BELYSNING TIL HJEMMET DITT

Ønsker du å fornye hjemmet ditt? Moderne belysning er den perfekte måten å gi både varme og stil til hjemmet ditt. Nedenfor finner du en liste over våre favorittlamper for å inspirere deg og hjelpe deg med å skape den perfekte atmosfæren i hjemmet ditt denne høsten!

Forny hjemmet ditt med moderne belysning - her ser du bordlampen Kizu fra New Works i hvit marmor.

Kizu bordlampe fra New Works er en nydelig moderne og stilig bordlampe, den hvite marmoren og den avrundede formen skaper en koselig glød i hjemmet ditt.

ELEGANTE BORDLAMPER

Invester i stilige og elegante bordlamper som du enten kan plassere på en hylle i stuen for en moderne estetikk eller sette en ved siden av nattbordet for den perfekte myke gløden når du smyger opp i sengen. Bærbar belysning er også en fantastisk og fleksibel løsning enkelt kan flyttes rundt i alle rom i hjemmet eller holde deg med selskap i et koselig hjørne sammen med en god bok. Dette er den ultimate moderne belysningen for hjemmet ditt.

Forny hjemmet ditt med en moderne bordlampe - her ser du den bærbare Flowerpot VP9 fra &Tradition i beige.

Flowerpot VP9 fra &Tradition – denne ikoniske lampen er populær i hjem over hele verden. Den moderne bærbare funksjonen og stilige designen gjør den til en av våre favoritter bordlamper.

Forny hjemmet ditt med moderne bordbelysning - her ser du Fritz Hansen Night Owl bordlampe i hvitt og lyst tre på en krakk av rotting.

Night Owl bordlampen fra Fritz Hansen er den ultimate moderne bordlampen for nattbordet. Den myke gløden skaper den ideelle soveromsatmosfæren.

Forny hjemmet ditt med moderne lamper - her ser du Romb 36 bordlampe fra PHOLC i hvitt ved siden av Stoff Nagel lysestake i sort hos @homebynicky.

Bodlampen Rhombus 36 fra gir hjemmet ditt et luksuriøst og moderne utseende. Foto: @homebynicky

STILIGE VEGGLAMPER

Å innrede hjemmet ditt med moderne og unike lamper og belysning blir stadig mer populært i interiørverdenen. Innred stuen eller soverommet med moderne vegglamper som de fra HAY, Watt & Veke eller Herstal. Et av våre beste tips er å la ledningen bli en del av estetikken i stedet for å skjule den.

Forny hjemmet ditt med moderne belysning - her ser du Kelly vegglamper i sort fra Watt & Veke ved siden av vaser og et maleri.

Kombiner de moderne Kelly vegglampene fra Watt & Veke som finnesmed både lang arm og kort arm.

Forny hjemmet ditt med moderne veggbelysning - her ser du Ferm Living Oyster vegglampen som ser ut som et østersskall.

Oyster vegglampe fra Ferm Living er like unik som den er moderne. Den organiske formen gjør den til en spesiell og iøynefallende detalj i hjemmet ditt.

MODERNE TAKLAMPER

Taklys er et av de viktigste aspektene når det gjelder å lyse opp et helt rom og skape en enhetlig atmosfære. Velg mellom ulike former for taklamper avhengig av hvilken stemning du ønsker å skape og gjør lampen til et blikkfang i interiøret. Hopp på den siste trenden og velg en moderne pendel i et plissert materiale, la lampen være myk og rund eller ha et rent, men lekent utseende..

Forny hjemmet med moderne pendellamper - her ser du Matisse pendellampe fra Globen Lighting i plissert materiale som skaper en koselig atmosfære under middagene.

Matisse pendellampe fra Globen Lighting, som er en moderne versjon av den tradisjonelle pendellampen.

Forny hjemmet ditt med moderne taklamper - her ser du stilige Anna taklampe fra Watt & Veke i hvitt.

Den stilige taklampen Anna fra Watt & Veke er perfekt for lavere tak der en moderne pendel kan bli hengende for lavt.

STILRENE GULVLAMPER

En stilig og tidsriktig gulvlampe i stuen er perfekt for en lesestund på kvelden i sofaen. Bra belysning er et must, spesielt i stuen hvor man ønsker lyskilder fra flere punkter som både skal skape definerte områder i rommet, men også en koselig atmosfære på kaldere høstkvelder. Trendene akkurat nå er rette linjer med myke avrundede nyanser, vi elsker Ferm Living, GUBI, New Works og Watt & Veke.

Forny hjemmet ditt med moderne gulvbelysning - her ser du en rund Multi-Lite gulvlampe fra Gubi i hvitt.

Plasser Multi-Lite gulvlampe fra GUBI i stuen, for moderne gulvbelysning med en mild glød som passer perfekt til fredagskveldene i sofaen.

Forny hjemmet ditt med moderne belysning - her ser du Spoon gulvlampe fra Watt & Veke i sort som du kan vinkle som du vil.

Watt & Vekes Spoon gulvlampe er en moderne og praktisk lampe som er perfekt som leselampe ved siden av sofaen, siden du kan vinkle den slik du vil.

Vi håper du har funnet en eller flere nye favoritter på denne listen over moderne lamper, som alle utvilsomt vil bidra til atmosfæren i hjemmet ditt. Forny matopplevelsen din med en moderne pendel eller velg det ultimate moderne lampen i en bærbar bordlampe og oppdag de uendelige mulighetene du får til å lage et koselig lesehjørne uansett hvor du er i hjemmet ditt. Å oppdatere belysningen er en liten endring som kan utgjøre en stor forskjell i hjemmet ditt!

Foto: Angeliqa Daldorph, Ferm Living, Globen Lighting, HAY, Herstal, Muuto, Watt & Veke, @homebynicky

Styling: Angeliqa Daldorph, Alexandra Ordonez, Ellinor Johansson, Lukas Kunwaryanto, Sara Zetterström

Linnéa Axelson
Forfatter

MODERNE LAMPER

Se mer

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB