FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Inspirasjon & Tips/Tips/Innredning til ditt utekjøkken - 5 stilige og smarte tips
Innred utekjøkkenet ditt med stilige og smarte redskaper som skjærebrett, morter, bokser til å oppbevare krydder i eller gressløk i en fin kanne.

Innredning til ditt utekjøkken - 5 stilige og smarte tips

Sommeren er endelig her og også den perfekte tiden for å flytte kjøkkenet ut. Vi gir deg inspirasjon og 5 tips på stilig og smart interiør og innredning til ditt utekjøkken for å lage minneverdige middager til dine kjære!
fredag 6. mai 2022
Del artikkel

1.   STILIGE & PRAKTISKE DETALJER

Innred utekjøkkenet ditt med praktiske og stilige detaljer! Et fint skjærebrett kan for eksempel fungere både som redskap og serveringsfat. Dessuten er kroker på kjøkkenbenken din interiørdetaljer som er like praktiske som de er fine. Med deres hjelp har du kjøkkenhåndklærne alltid i nærheten.

2. STILIG & ALLSIDIG SERVISE

Lag sommermiddager på ditt deilige utekjøkken og bruk allsidig servise som for eksempel som serveringsskåler. Fyll skålene med nyhakket krydder, egendyrkede tomater, eller hvorfor ikke servere hjemmelaget is til dessert?

Vent med å åpne kokeboken!

7 sommeroppskrifter finner du her.

Innred med kanner og skåler på utekjøkkenet ditt, som denne fra Ernst eller skåler fra Eva Solo – de er både stilige og smarte.

3.   FLEKSIBLE REDSKAP - ET MUST FOR UTEKJØKKENET

Praktiske redskaper er avgjørende for å innrede utekjøkkenet ditt. Med solide og ordentlige håndtak på redskapene dine blir det enkelt for deg å lage en god middag – både raskt og enkelt!

4.   FIN & SMART OPPBEVARING

Innred utekjøkkenet ditt med fin og smart oppbevaring som kurver, bokser og hyller. Ha nyhøstede krydder eller grønnsaker lett tilgjengelig når du vil lage noe deilig.

Brødboks fra Skagerak er et praktisk sted på utekjøkkenet ditt der du kan oppbevare godsaker i. Hvorfor ikke oppbevare bestikk og servietter i boksen?

Dekorer utekjøkkenet ditt med ferske krydder i oppbevaringskurven fra Bloomingville og nyplukkede blomster til middagsbordet i Ferm Livings Grip Toolbox.

Oppbevar krydder til middagen i oppbevaringskurven fra Bloomingville eller plukk vakre blomster til middagsbordet i Ferm Living Grip Toolbox.

5.   ALLSIDIG & FIN VOGN

Allsidige, stilige serveringstraller fortjener en plass på listen over stilig og smart innredning til utekjøkkenet ditt. Dekorer vognen med snacks, drikke, en blomsterbukett, krydder eller iskremtilbehør for en ekte sommerfølelse.

Plasser drinker og urter på den stilige serveringsvognen fra Design House Stockholm på utekjøkkenet ditt.

Serveringsvognen Exit fra Design House Stockholm er sommerens MUST for utekjøkkenet ditt!

Å tilberede middager på utekjøkkenet ditt kan bli litt enklere med disse fem stilige og smarte innredningstipsene. Det eneste som mangler nå er å invitere dine nære og kjære til en god sommermiddag ute i solskinnet.

Lyst på en sommerdrink til middag?

Les mer

Tekst: Linnéa Axelson

Styling: Anna Magnusson, Alexandra Johansson Ordonez, Gabriella Leek

Foto: Angeliqa Daldorph

INNREDNING TIL UTEKJØKKENET

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB