FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Bli medlem & få 10% rabatt

Inspirasjon & Tips/Tips/Designgaver til alle anledninger - Kreative gaveideer for designelskere
Kreative gaveideer for enhver anledning - her ser du en samling Teema- servise pakket inn i en sløyfe klar til å gis bort i gave.

Designgaver til alle anledninger - Kreative gaveideer for designelskere

Har du en spesiell anledning som du gleder deg til å feire med en like spesiell? Er du usikker på hva slags gave du skal gi designelskeren i livet ditt som allerede har alt? Frykt ikke, vi har satt sammen en liste over kreative gaveideer for alle de spesielle anledningene i livet ditt. Fra morsdag til babyshower, her er noe for enhver anledning.
Onsdag 5 april 2023
Del artikkel

GAVEIDEER FOR ENHVER ANLEDNING

Det kan være vanskelig å finne den perfekte gaven å gi til den spesielle personen på dagen deres, og det er derfor vi har satt sammen en dedikert gaveguide full av kreative gaveideer for å hjelpe deg med å bestemme hva du skal gi.

  1. Til morsdagen
  2. Til farsdagen
  3. Til innflyttingsfesten
  4. Til eksamensfesten
  5. Til forlovelsesfesten
  6. Små gaveideer til hverdagen
  7. Til bursdagsfesten
  8. Til en babyshower
Gi en kreativ gave til enhver spesiell anledning. Her ser du Teema servise fra Iittala i fargene lin, brunt og blått.

Kreative gaveideer for designelskere – miks og match eller velg din favoritt og gi en gave til deg selv.

1. TIL MORSDAGEN

En vakker blomsterbukett er en populær gave til morsdagen Blomster gir liv og farge til hjemmet. Hvorfor ikke kombinere din vanlige bukett med en vakker vase eller til og med et sett med vaser?

Kastehelmi fra Iittala er en klassiker som ser like vakker ut med eller uten blomster, mens Ruutu har en mer kantete, moderne form som garantert vil bli ett blikkfang.

Prikken over i-en i denne kreative gaveideen er en saks som hjelper moren din med å holde buketten hennes frisk og fin så lenge som mulig.

En kreativ gaveide til morsdagen i år. Gi moren din en vase eller et sett med vaser fra Iittala som Kastehelmi og Ruutu vasene.
En kreativ gaveide til morsdagen - miks og match vaser med en bukett med blomster for en komplett gave.

En kreativ gaveide til morsdagen - miks og match vaser med en bukett med blomster for en komplett gave.

POPULÆRE GAVER TIL MORSDAG

2. TIL FARSDAGEN

Hvis faren din er en kaffeelsker, og la oss innse det, hvem er ikke det? Da kan dette stilige kaffesettet fra Royal Doulton være akkurat det du leter etter. Miks og match delene eller slå på stortromma i år og kjøp hele settet til han.

Er du ikke glad i å pakke inn gaver? Ingen problem! Denne kreative gaveideen kommer i innpakning som er fin som den er. Sørg for å inkludere en pakke kaffe som en del av gaven din, slik at faren din kan ta den i bruk med en gang.

En kreativ gaveide til farsdagen i år - her ser du en rekke gjnstander i Coffee studio-serien fra Royal Doulton.
Coffee Studio sukker,-melkesett
hvit-grå
kr 328

POPULÆRE GAVER TIL FARSDAGEN

3. TIL INNFLYTTINGSFESTEN

Det er visse gaver som er tradisjonelle å gi til nye huseiere eller noen som nylig har flyttet, for eksempel en plante eller et brød. Hvorfor ikke være kreativ med gaveideene dine og kombinere disse gavene med en blomsterkrukke eller en nydelig ny brødkniv og skjærebrett?

Disse Nappula-krukkene fra Iittala er stilige og har et lekent design som vil se fine ut på enhver kjøkkenbenk.

Hvorfor ikke kombinere Royal brødkniv fra Fiskars med et Alvar Aalto-brett i tre, slik at dine nye huseiere kan servere gjestene med stil under innflyttingsfesten?

Kreative gaveideer til innflyttingfesten - her ser du Nappula-blomsterpotter fra Iittala og Royal brødkniv med Alvar Aalto-brettet.

POPULÆRE GAVER TIL DINE NYE HUSEIERE

4. TIL EKSAMENSFESTEN

Det er få større feiringer i et ungt menneskes liv enn å uteksaminere seg fra skole eller universitet. For mange betyr dette å forlate hjemmet for første gang, så hvilken bedre måte å hjelpe dem med å feire enn med et stykke klassisk design som vil være med dem hele livet?

Teema-porselenet fra Iittala er en ekte designklassiker, den ideelle gaven til noen som skal flytte hjemmefra. Vær gjerne kreativ med gaveideen din og miks og match fargene, lag ditt eget startsett, akkurat som vi gjorde.

Alternativt er den fine Tools gryte i taktilt børstet stål kjøkkenutstyr som garantert vil tåle tidens tann.

POPULÆRE GAVER TIL EXAMENSFESTEN

5. TIL FORLOVELSESFESTEN

Hjelp det nylig forlovede paret med å feire kunngjøringen med et elegant sett champagneglass som disse fra Essence-serien. Du kan ganske enkelt kombinere dem med en fin flaske champagne, men hvis du er ute etter det lille ekstra, er Alvar Aalto-vasen et elegant stykke nordisk designhistorie.

For denne kreative gaveideen kan du fylle vasen med isbiter og gjør dette vakre designet til en champagnekjøler. Tross alt var Alvar Aaltos visjon at denne vasen skulle ha mange bruksområder.

POPULÆRE GAVER TIL FORLOVELSESFESTEN

6. SMÅ GAVEIDEER TIL HVERDAGEN

Det er noen anledninger i livet der vi rett og slett vil si takk for noe noen har gjort, eller vi har blitt invitert til et middagsselskap og vi ønsker å ta med noe til verten. Det kan være vanskelig å komme opp på en kreativ gaveide til disse anledningene, men vi har satt sammen noen ideer til deg.

Kastehelmi telysholder har et sjarmerende design i duggdråpestil, versjonen som har frostet glass er enkel å integrere i enhver stil, og skaper perfekt atmosfærisk lys for et avslappende bad. Hoganäs Keramik er en annen av våre favoritter, det enkle og elegante designet vil garantert bli satt pris på, spesielt hvis du inkluderer en pakke med favoritt-teen deres som en del av gaven.

Kreative gaveideer neste gang du trenger en liten gave for å si takk. Her ser du en samling små gaver, som Kastehelmi-telysholder, drikkeglassene Tundra og Höganäs Keramik-krus.

POPULÆRE GAVER TIL HVERDAGEN

7. TIL BURSDAGSFESTEN

Bursdager kommer hvert år og er den perfekte muligheten til å gi en gave som en spesiell person virkelig vil sette pris på. For de som elsker å arrangere hagefester om sommeren – disse gin & tonic-glassene er et nytt tillegg til Essence-serien. Kombiner dem med en flaske gin og en bok med cocktailoppskrifter, slik at de virkelig kan imponere gjestene neste gang solen skinner.

Eller ser du etter noe for en entusiastisk hjemmekokk kanskje? Profesjonelle kniver som disse er garantert en populær gave for enhver som elsker å lage mat. Kombiner med et skjærebrett av bambus og en minikurv full av favorittkrydderne deres for en gjennomtenkt kreativ gaveide som de garantert vil elske.

Gi et sett med kvalitetskniver fra Fiskars i bursdagsgave til hjemmekokken.

POPULÆRE GAVER TIL BURSDAGSFESTEN

8. TIL EN BABYSHOWER

Leter du etter en babyshowergave til noen som snart blir foreldre, som elsker nordisk design? Da er Arabias Mummikolleksjon et perfekt valg. Minikrusene kan henge på barnerommet, sammen med de herlige mummifigurene. Kombiner med babyens første bestikksett fra Hackman, utsmykket med mummimotivene. Selve innpakningen blir til og med en fotoramme der foreldrene kan vise et bilde av den lille, hvor fint er ikke det?

Sist, men ikke minst, legg til dette nydelig myke ullteppet fra Iittala, perfekt for å holde den lille varm på kalde netter når de blir eldre og ser også stilig ut i barnerommet.

Kreative gaveideer til babyshower, her ser du en samling av mulige babyshowergaver. Det er minikrus, mummifigurer, et gult teppe og et sett med barnebestikk.

POPULÆRE GAVER TIL EN BABYSHOWER

Styling: Rebecca Sparling Foto: Elof Martinsson

Rebecca Sparling
Forfatter

OPPDAG FLERE KREATIVE GAVEIDEER

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB