FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

Produkter
Annet
Logg inn

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Inspirasjon & Tips/Tips/Nordisk design – 6 fine gavesett til jul
Gi bort nordisk design denne julen. Her ser du et gavesett med rødvinsglassene Essence og Essence-karaffelen - ideell for vinelskere.

Nordisk design – 6 fine gavesett til jul

Leter du etter den perfekte julegaven til designelskeren i livet ditt? Kanskje du har vurdert å sette sammen ditt eget gavesett, men er usikker på hvor du skal begynne? Vi har satt sammen 6 forskjellige gavesett fulle av vakre nordiske designgaver for å inspirere deg denne julen.
torsdag 10. november 2022
Del artikkel

LAG DITT EGET JULEGAVESETT

Det er ikke alltid lett å finne den perfekte gaven til de spesielle menneskene i livet ditt. Vi har satt sammen 6 gavesett fulle av vakker nordisk design for å inspirere deg. Lag et gavesett basert på våre valg eller gå all in og velg dine egne favoritter, som du er sikker på at dine kjære vil sette pris på. Gi bort nordisk design denne julen!

  1. Til fargeelskeren
  2. Til hjemmekokken
  3. Til de som elsker kaffekos
  4. Til vinkjenneren
  5. Til Mummi-samleren
  6. Til den som elsker klassiske serviser
Gi bort nordisk design denne julen. Her ser du et gavesett som inneholder serviset Rörstrand Pli Blanc.

Hva skal man gi en som elsker nordisk design? Et gavesett fullt av nordisk design selvfølgelig!

1. TIL FARGEELSKEREN

Nordisk design er ikke alltid kjent for sterke fargekombinasjoner, men det betyr ikke at det ikke eksisterer!

For designelskeren som også setter pris på en sterk fargetone setter vi sammen et gavesett som kombinerer en herlig koboltblå med et hint av rødt (dette er tilfeldigvis også en av de største fargetrendene denne sesongen).

Ikke vær redd for å kombinere forskjellige mønstre i samme tone. Til dette fargerike julegavesettet har vi valgt Mon Amie-skålene fra Rörstrand, en ekte designklassiker, og kombinerte dem med Tuokio-tallerkenene fra Arabia i sammeblå nyanse. Sammen med den komplimenterende Alvar Aalto-vasen i ultramarin og de hengende glasseplene i vakkert kontrasterende rødt, begge fra Iittala.

Gi bort nordisk design i år. Her ser du et gavesett som kombinerer Mon Amie-skålene med Tuokio-tallerkenen og Alvar Aalto-vasen fra Iittala.

For de som elsker modige farger, lag et gavesett som kombinerer kontrasterende mønstre i komplimenterende farger.

FARGERIKT DESIGN

2. TIL HJEMMEKOKKEN

Kvalitetsredskaper til kjøkkenet vil garantert bli verdsatt gaver til de som elsker å lage mat. Disse vakkert utformede kokkeknivene, non-stick valitetsstekepannene og det allsidige skjærebrettet i bambus, alt fra Fiskars, er kombinert i et gavesett som garantert vil vise hjemmekokken hvor mye du setter pris på innsatsen deres på kjøkkenet.

Gi bort nordisk design i år. Her ser du et gavesett til hjemmekokken som inkluderer Fiskars Norden knivsett og Norden stekepannene.

Køkkenutstyr av høy kvalitet er ideelle julegaver for de som elsker å lage mat.

3. TIL DE SOM ELSKER FIKA

Det er få ting som er mer svensk enn "fika". Lag et gavesett til personen som ønsker å adoptere mer svensk kultur i livet sitt! Vi kombinerte klassiske Swedish Grace-kopper, en tekanne og et kjøkkenhåndkle fra Rörstrand med Kastehelmi kakefat og de elegante og stilige Piano-dessertskjeene fra Iittala. Et enkelt og stilig gavesett for de som liker å nyte de koselige øyeblikkene i livet.

Gi bort nordisk design. Her ser du et gavesett til de som elsker å nyte en koselig fika. Gavesettet inkluderer Rörstrand Swedish Grace og Kastahelmi kakefat.

Senk farten og nyt en svensk fika med dette elegante gavesettet.

NYT EN SVENSK FIKA

4. TIL VINKJENNEREN

Kanskje du ser etter et gavesett til den spesielle personen som elsker god vin?

For et stilrent utseende bør du hold deg til én stil når du kombinerer vinglass. Iittala -glassene er ekte designklassikere som er både stilige og tidløse med sitt enkle formspråk. Kombiner dem med Essence-karaffelen som gjør den perfekte vinkaraffel. Til slutt kan du legge til en flaske vin, og hvorfor ikke inkludere litt ost og kjeks?

Gi bort nordisk design i år. Her ser du et gavesett som kombinerer Essence-vinglassene med Essence-karaffelen.

Kombiner Iittala Essence-vinglassene med karaffel i samme serie for et gavesett som garantert vil bli verdsatt av enhver som elsker vin!

FOR VINELSKEREN

5. TIL MUMMI-SAMLEREN

Enhver Mummi-samler kommer til å bli overlykkelig for et gavesett fullt av gjenstander som de kan legge til samlingen sin.

Arabia er hjemsted for et bredt utvalg av Mummi-porselen inkludert kopper, tallerkener, boller og tekanner. Du vil til og med finne bedårende Mummi-figurer. Det eneste problemet er å sørge for at du velger ting som Mummi-fanen ikke allerede har i samlingen!

Gi bort nordisk design i år. Her ser du et gavesett satt sammen av mummiprodukter fra Arabia.

Enhver Mummi-fan vil garantert sette pris på et gavesett basert på favorittkarakteren deres!

FOR MUMMI-SAMLEREN

6. TIL DEN SOM ELSKER KLASSISKE SERVISER

Klassisk kvalitetsservise er en tidløs gave å gi til enhver anledning. Den er også et nydelig tillegg til ethvert gavesett. Du kan lage ditt eget startsett ved å inkludere to krus, skåler, pastatallerkener, middagstallerkener og asjetter som vi gjorde her med Pli Blanc-serien fra Rörstand.

Enten du gir gavesettet ditt til noen som nettopp har startet sin samling eller om gaven er tilskudd til en kolleksjon som allerede er godt etablert, kan du være sikker på at gaven med tidløs kvalitet og design er en gave som kommer til å bli satt pris på.

For et enkelt gavesett lag ditt eget startsett av klassisk skandinavisk servise.

KLASSISK SVENSK SERVISE

Styling: Rebecca Sparling Foto: Angeliqa Daldorph

Rebecca Sparling
Forfatter

OPPDAG FLERE NORDISKE DESIGNGAVER

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB