FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

Produkter
Annet
Inspirasjon & Tips/Tips/Overrask med frokost på senga - 3 koselige serveringstips
En enkel og sunn frokost serveres på et brett fra Eva Solo i skåler fra Ferm Living for en koselig frokost på senga.

Overrask med frokost på senga - 3 koselige serveringstips

Frokost er tiden man bare vil være, og en langfrokost på senga er en perfekt måte å ønske en ny dag velkommen. Overrask din kjære eller unn deg selv en fin start på dagen med disse tre serveringstipsene til frokost på senga – fra et enkelt frokostbrett på hverdagsmorgen til den luksuriøse helgefrokosten!
Mandag 28 januar 2023
Del artikkel
Et soverom innredet i skandinavisk stil med myke tekstiler og puter i beige nyanser er et perfekt sted for frokost på senga.

Start dagen på beste måte med en koselig frokost blant sengens myke puter og behagelige tekstiler. Her ser du Salt ullteppe fra Scandi Living i en kurv.

Raami lyslykter fra Iittala skaper stemning på soverommet og gjør frokost på senga litt mer luksuriøst.

Hvorfor ikke stoppe opp og tenne noen lys for en litt mer luksuriøs, litt roligere hverdagsmorgen? Her er Raami lyslykter fra Iittala.

Frokost på senga serveres på et vakkert brett fra Eva Solo med bær og müsli i brune boller fra Ferm Living.

Et enkelt frokostbrett for en gylden hverdag... hvorfor ikke overraske din kjære med et enkelt, men åh så omsorgsfullt øyeblikk i sengen?

1. DET ENKLE FROKOSTBRETTET FOR EN RASK FROKOST I SENGA

I ukedagene spiser vi helst en rask frokost før vi tar fatt på dagens oppgaver, men det betyr ikke at den ikke kan nytes i senga. Benytt anledningen til å overraske noen du er glad i med en enkel frokost på en hverdagsmorgen. Tenn noen lys for atmosfærens skyld og lag et enkelt brett som du kan servere din favorittfrokost på. Et brett med håndtak som Nordic Kitchen fra Eva Solo gjør det enkelt å bære frokosten ut på soverommet og plutselig føles det ikke så tungt at det er noen dager igjen til helgen.

Luksuriøs frokost på senga servert fra en brødboks fra Skagerak er et praktisk tips for de som vil unngå søl.

Eller overrask med en sunn frokost servert fra en praktisk brødboks fra Skagerak! Stilig, fleksibel og forhåpentligvis mindre smuler i senga...

Yoghurten og frokostsmørbrødet venter på å nytes til en koselig frokost på senga blant myke puter og varme tepper fra Scandi Living.

Server den deilige yoghurt- og frokostsandwichen i en Ombria-kopp fra Kähler og en Nordic Sand-tallerken fra Broste Copenhagen.

2. DET STILIGE FROKOSTBRETTET FOR SENE MORGENER

Er det helg? Eller har du en gylden mulighet til en ekstra times søvn om morgenen før jobb? Da er kanskje dette frokosttipset noe å prøve? Tilby nytraktet kaffe, yoghurt og smakfulle smørbrød som du serverer fint dandert fra en boks. Server direkte blant sengas myke puter og tekstiler, og la det tilhørende lokket bli et brett så koppene og frokostsmørbrødet står litt mer fast. Du kan også servere surmelk og bær av krus som den stilige Ombria fra Kähler. Da blir det lettere å ha i melken i tillegg til at de tar mindre plass enn skåler – alt for en enkel kosestund før dagen starter.

En virkelig luksuriøs frokost med kaffe, egg og smørbrød serveres på et sidebord for en deilig frokost på senga.

For den rolige søndagsmorgenen er en ekte luksusfrokost perfekt, servert på et sidebord som Block fra Normann Copenhagen.

Søte muffins servert på et trebrett sammen med nytraktet kaffe blir en luksuriøs frokost og en god start på helgen.

Noe sunt og noe søtt – velg det du liker best og nyt en skikkelig langfrokost i helgen.

3. DEN LUKSURØSE FROKOSTEN PÅ EN TREG SØNDAGSMORGEN

Når fuglekvitter vekker deg på helgemorgen med sine jevne, myke toner av glede – finnes det en bedre måte å starte dagen rolig med en litt mer luksuriøs frokost på senga? Selv denne frokosten er enkel å sette sammen og ved å servere den ved hjelp av et sidebord som Block fra Normann Copenhagen – får frokosten umiddelbart en hyggelig hotellfølelse. Der kan du presentere egg, frukt, favorittsandwich og hvorfor ikke noe søtt til dessert? Bare velg det du liker best. Foretrekker du kaffe, men elsker te? Sett fram termoser til dere begge så ingen trenger å reise seg for å fylle på. For en siste finpuss kan du sette en mindre vase med en kvist eller blomst i, så blir det litt ekstra gjennomtenkt og koselig.

En blomstrende eplekvist ligger i en liten Kabell-vase fra Kähler, som gir ekstra atmosfære til frokosten som serveres på senga.

En siste finpuss på frokosttrallen er en vakker kvist eller blomst for litt ekstra omtanke.

Emma termokanne fra Stelton - en for kaffeelskeren og en for teelskeren står på sidebordet for en koselig stund med frokost på sengen

Emma termos fra Stelton - en for kaffeelskeren og en for teelskeren, så du slipper å stå opp for å fylle på.

En luksusfrokost serveres på sidebord fra Normann Copenhagen og sofaen inviterer til avslapning med myke puter fra ERNST og et varmt terrakottapledd.

Len deg tilbake mot putene, ha et pledd lett tilgjengelig og nyt kaffen fra favorittkoppen din – frokost er tiden å bare være.

For de virkelig late, deilige helgemorgenene når frokost blir til brunsj, kan du også flytte frokosten fra senga til stuen eller hvor enn du har lyst på noen timer med ren avslapning. Len deg tilbake mot putene, ha et pledd lett tilgjengelig og nyt kaffen fra favorittkoppen - en ny dag er her og med frokost på senga føles det umiddelbart litt bedre.

Styling: Jon Carrington, Kristina Niesel

Foto: Angeliqa Daldorph

Arijana Rosso
Forfatter

FOR EN KOSELIGERE FROKOST

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB