FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Oppbevaringskurver

Med en fin oppbevaringskurv er det lett å holde hjemmet ditt organisert. Dekorative kurver for små og store ting er en smart måte å skape struktur i hjemmet ditt, og de er også fine innredningsdetaljer. Her finner du oppbevaringskurver fra kjente merkevarer.
640 resultater sortert etter
1
...
18
Side 1 av 18

Organiser hjemmet ditt med oppbevaringskurver

En oppbevaringskurv gjør det lett å holde det organisert hjemme, og er en smart og enkel løsning for å skape orden. Kurvene er ikke bare praktiske oppbevaringsløsninger, de fungerer også som dekorative elementer i rommet.

Uansett om du har et stort eller lite hjem, oppbevaring er noe som alle behøver, og her finner du oppbevaringskurver som passer perfekt til alt fra leker på barnerommet og håndklær til badet som de passer til tepper og pledd i stua. 

Hvilke oppbevaringskurver er mest populære?

Oppbevaringskurver kommer i en rekke ulike stiler, former og størrelser. Her hos Nordic Nest finner du et stort utvalg oppbevaringskurver fra kjente merkevarer.

Topp tre mest populære oppbevaringskurver

Oppbevaringskurver til barn og barnerom

Oppbevaringskurver er perfekte oppbevaringsløsninger for barnerommet. Plassert innen rekkevidde for barna, kan de enkelt få tilgang til leker, kosedyr eller andre ting som ligger i kurven, og det gjør det også lett for de å rydde lekene bort igjen. Her finner du en rekke oppebvaringskurver med og uten lokk som passer perfekt på barnerommet, og hjelper deg å holde orden på barnerommet. 

Dekorative oppbevaringskurver i ulike design

Oppbevaringskurver kommer i en rekke ulike materialer som igjen påvirker design og form. Materialet påvirker også hva som passer best å legge i kurven. Om du er på utkikk etter en vedkurv, er det lurt å velge robuste materialer og design, gjerne i metall eller lær. For pledd og puter er det fint å velge en større kurv som gjør at du får god plass til disse tekstilproduktene. 

Oppbevaringskurver med lokk er svært praktiske og gjør det enda lettere å gjemme bort ting du ikke vil ha liggende fremme.

Hvilke oppbevaringskurver passer best for meg?

Om du er på utkikk etter en oppbevaringskurv, er det et par ting du bør tenke på.

  • Hva vil du legge i kurven? For små ting som ikke tar så mye plass eller som veier spesielt mye, kan du gjerne velge en mindre kurv. Dersom du behøver en oppbevaringskurv til større ting, som for eksempel sengetøy eller store puter, bør du velge en større kurv.
  • Hvor skal kurven plasseres? I tillegg til å tenke på hva du skal ha i kurven, er det også lurt å tenke på hvor du skal plassere oppbevaringskurven og hvor mye plass du har tilgjengelig.
  • Hvilket rom skal oppbevaringskurvern stå? Dersom du skal ha oppbevaringskurven på badet, er det lurt å velge et materiale som tåler vann og fukt.
  • Sist, men ikke minst, hva slags oppbevaringskurver passer best sammen med resten av interiøret mitt?

Populære filtre

Få 10% rabatt på ditt neste kjøp! Og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB