FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Inspirasjon & Tips/Tips/9 tips til store krukker innendørs
9 tips til store krukker innendørs. Innred med keramikkkrukken Nappula fra Iittala for et koselig hjem

9 tips til store krukker innendørs

Forny hjemmet ditt med planter og blomster ved å innrede med store krukker innendørs. Dekorative krukker kan løfte innredningen og gi hjemmet en koselig følelse. Nedenfor gir vi deg tips på ni store krukker i alle slags former og farger som passer til alle interiørstiler og smaker!
fredag 11. februar 2022
Del artikkel

1. PLANT BOX - FERM LIVING

Leter du etter allsidige og store krukker du kan ha innendørs? Da er Plant Box fra ferm LIVING perfekt for deg. Den blir både et fint sted for oppbevaring i hjemmet, men også en utmerket blomsterkasse som du kan lage fine blomsteroppsatser i. Plant noen av favorittplantene dine i den eller hvorfor ikke fylle den med spiselige planter og krydder – den kan brukes til så mye!

SELVVANNER

2. BAU KRUKKE- FERM LIVING

Bau krukke fra ferm LIVING er en stilren krukke med industrielt preg som passer perfekt til høyere og større planter. Ettersom krukka står på fire ben, gjør den det også lett når du skal gjøre rent, siden du slipper slipper å flytte på den for å kunne støvsuge under – hvor praktisk er ikke det?

  • Tips: Plant planten din i en innerpotte for å forhindre at krukka ruster. Metallpotter puster ikke så godt, så velg hardføre planter til disse krukkene. Sett heller ikke potten i direkte sollys da metallet varmes raskt opp og lett kan tørke ut jord og røtter.

3. UMANOFF PLANTER BLOMSTERKASSE- MENU

Umanoff planter blomsterkasse fra danske Menu gir hjemmet et naturlig uttrykk med sitt håndvevde rottingmateriale som leder tankene til den bohemske siden med en moderne vri. Miks og match gjerne flere potter fra samme serie for et stilig uttrykk og for å skape et stilig stilleben i stua!

4. MIST KRUKKE OVAL - DBKD

Innred med den ovale keramiske potten Mist fra DBKD for å lage vakre blomsteroppsatser i hjemmet ditt. La pottens lekne design vise sitt sanne jeg ved å plante flere små blomster eller planter i den. Det blir også et fint «statement piece» å enten ha i vinduskarmen eller på spisebordet slik @nytthem har gjort her.

9 tips til store krukker innendørs. Innred med Mist krukke oval i hvit i keramikk fra DBKD. Foto: @nytthem

Gjør som @nytthem fra Instagram og plasser en dekorativ krukke som Mist krukka fra DBKD på spisebordet ditt for et stilig "statement piece"!

5. MUD KRUKKE- DBKD

Skap ditt eget personlige uttrykk hjemme ved å mikse og matche ulike typer små og store krukker innendørs på vinduskarmen for å skape et stilig stilleben. Mud krukka fra DBKD er en keramisk krukke som kommer i flere forskjellige størrelser og utstråler en trendy eleganse med sin matt sorte finish og bølgete design.

  • Tips: bruk en innerpotte for å forlenge levetiden til den keramiske potten din, men også for å sikre at potten er vanntett!
9 tips til store krukker innendørs. Innred med Mist krukke oval i hvit i keramikk fra DBKD. Foto: @nytthem

Skap et stilig stilleben med Mud krukke og Post krukke fra DBKD sammen med Julie Potter fra Bergs Potter.

6. NAPPULA KRUKKE- IITTALA

Nappula fra Iittala er en stilig og klassisk keramikkrukke i en trendy leken form som smelter harmonisk inn i hjemmet ditt. Plasser den på gulvet i stuen, i vinduskarmen på kjøkkenet eller på bordet i entreen – den passer rett og slett inn i alle hjemmets rom! Takket være det tidløse designet kan du fylle potten med hvilken som helst plante avhengig av stilen du foretrekker.

7. OASIS SELVVANNINGSKRUKKE - NORTHERN

Skal du reise bort en helg, og du ikke har noen som kan vanne blomstene dine? Ingen fare! Northern tilbyr stilige selvvanningskrukker som denne stilige Oasis store krukken som passer både for de med grønne fingre og de uten.

  • Tips: potter laget av terrakotta trenger vanligvis ikke en innerpotte fordi materialet puster så godt. Planten krever imidlertid en god del vann hele tiden da vannet lett fordamper.
9 tips til store krukker innendørs. Innred med Oasis selvvannende krukke mørkebrun i terrakotta fra Northern.

Selvvannende krukker er perfekte for planter eller spiselige planter som trenger et konstant påfyll vann.

8. PLANT BOX SMALL – FERM LIVING

ferm LIVING tilbyr ulike varianter av deres berømte Plant Box som gir hjemmet ditt et stilig preg. Gjør hjemmet ditt til et paradis av grøntområder med denne elegante og allsidige blomsterboksen som du enkelt kan flytte rundt i alle hjemmets rom. Lag vakre blomsteroppsatser for å ha enten i vinduet eller på et bord!

9. CLOUDY KRUKKE- DBKD

Cloudy fra DBKD er en populær keramikkkrukke som blir en fin interiørdetalj med sin boblende, lekne struktur. Denne stilige krukka kommer i alle slags naturlige farger og kommer i en rekke størrelser. Bruk den største krukka til å oppbevare pledd i, til å plante en fin pompøs plante eller la potten bli en fin detalj i hjemmet uten noe i.

9 tips til store krukker innendørs. Innred med Cloudy krukke dust i keramikk fra DBKD.

Innred med store krukker innendørs med krukker fra den populære Cloudy-serien fra DBKD.

STORE KRUKKER INNENDØRS– HVA BØR DU TENKE PÅ

  • Tenk på dette når du dekorerer med store krukker innendørs:
  • Krukka skal ha samme størrelse som plastpotten planten kommer i.
  • Velg høyere og større krukkestørrelse for planter med større rotsystem for å unngå at planten blir for tørr og deretter råtner – røttene skal ha plass til noen centimeter til overs i blomsterkrukka.
  • Materialet til krukka bør velges med omhu! Plast-, glass- og metallpotter er materialer som ikke puster like godt som terrakotta- og leirekrukker.
  • Har du en plante som ikke trenger konstant fuktighet? Da er terrakotta- og leirekrukker best å bruke siden materialet lett absorberer vannet.
  • Velg en selvvanningskrukke for planeter og spiselige planter som trenger en jevn vannstrøm.
  • Visste du at planter kan forbedre inneluften? Eføy, svigermors tunge og gerbera er noen av de mange plantene som anses å rense inneluften – hvor bra er ikke det?
Linnéa Axelson
Forfatter

STORE KRUKKER INNENDØRS

Se mer

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB