FRI FRAKT OVER 599 KR*

500 BONUSPOENG - BLI MED I KUNDEKLUBBEN

60 DAGER ANGRERETT

Alt for utelivet

Inspirasjon & Tips/Tips/11 fine sidebord til hjemmet ditt
Trendy og stilig Lato-bord LN8 i hvit marmor fra &Tradition hjemme hos influenceren @homebynicky er et  stilig sidebord til hjemmet.

11 fine sidebord til hjemmet ditt

Forny hjemmet ditt med praktiske og stilige sidebord i trendy former og stiler. Et lite sidebord kan gi hjemmet et stilig preg og kan brukes som avlastningsbord til bordlampen, tekoppen eller favorittboken. Nedenfor finner du 11 stilige sidebord som passer til alle interiørstiler og smaker!
lørdag 30. desember 2023
Del artikkel

1. LATO BORD - &TRADITION

Det populære sidebordet Lato fra har eksplodert på Instagram med sin trendy eleganse og stilrene design. Influenceren @homebynicky har matchet det berømte sidebordet i samme nyanser med resten av interiøret, hvor fint ble ikke det!

2. PLANT BOX – FERM LIVING

Gjør som @uniq_j_home og innred hjemmet ditt med den ikoniske Plant box fra ferm LIVING som er et sidebord med mange bruksområder. Velg å dekorere bordet med alt fra en bordlampe, duftpinner eller en vase med fine blomster i - bare fantasien kan sette stopper her!

3. ANDROGYNE SIDOBORD - AUDO COPENHAGEN

Stilige sidebord som Androgyne fra Audo Copenhagen gir hjemmet et trendy preg og tiltrekker blikket med sitt stilige design. Her har @interior_bymarie innredet sidebordet med en staselig lampe i samme fargeskala som bordet, noe som skaper en fin helhetsfølelse i rommet.

4. BARBOY RULLEBORD - VERPAN

Barboy rullebord fra Verpan er et stilig og funksjonelt bord som enkelt kan flyttes rundt i alle rom i hjemmet takket være bordets praktiske hjul. Rullebordet er en stilig interiørdetalj på kjøkkenet, for å servere drinker i spisestua på eller i stua for å oppbevare fjernkontrollen eller favorittboken din.

5. SENTRUM SIDEBORD - WOUD

Innrede med Sentrum sidebord fra det danske merket Woud. Sidebordet har et praktisk og enkelt design og er like fint å ha på soverommet ved siden av sengen som i stuen som @tamaraxhome har gjort her.

6. BLOCK BORD – NORMANN COPENHAGEN

Trenger du et praktisk sidebord å ha på badet til oppbevaring av håndklær, duftpinner eller såper? Da er Block-bordet fra Normann Copenhagen perfekt og det blir også en luksuriøs detalj for avslappende stunder på badet ditt.

Les mer: 5 tips om hvordan du kan innrede badet ditt som et hjemmespa

7. MY SPOT SIDEBORD - UMAGE

Mitt spot sidebord fra Umage er et tidløst bord som enkelt kan matches med alle slags interiørstiler. Det som gjør dette sidebordet unikt er at det kan lade mobiltelefonen, takket være bordets innebygde USB-uttak.

8. RELATE SIDEBORD - MUUTO

Forny hjemmet med stilige sidebord som dette fra Muuto som gir hjemmet et minimalistisk preg. Match gjerne bordet i lignende nyanser som resten av interiøret ditt for å oppnå en moderne og koselig helhetsfølelse.

9. CHER SIDEBORD – BLOOMINGVILLE

Lekne og trendy Cher sidebord fra Bloomingville er et must for interiørentusiaster! Det lekne og moderne formspråket er en fin interiørdetalj i stuen eller ved siden av sengen som der du kan legge fra deg favorittboken din eller til plassere et fint stilleben på.

10. FERA SIDEBORD - BLOMUS

sidebord fra Blomus er det perfekte sidebordet å ha som avlastningsbord i entreen eller ved siden av sofaen der du kan sette fra deg kaffekoppen ved behov. Siden designet er både tidløst og stilrent, kan du bruke bordet år etter år.

11. CLUSTER SIDEBORD – FERM LIVING

Ferm Livings stilige og tidløse Cluster-bord består av tre bord i tre forskjellige størrelser og passer inn i de fleste hjem og stiler. Velg å matche bordene sammen med hverandre eller hver for seg i ulike rom i hjemmet. Hvorfor ikke bruke et av bordene som avlastningsområde for snacks ved en festlig anledning eller pynte bordet med en fin lampe for å skape enda et lyspunkt i rommet?

GI HJEMMET DITT DET LILLE EKSTRA MED ET STILIG SIDEBORD

Invester i et praktisk og fint sidebord til å innrede hjemmet ditt med, hvor du enten kan plassere favorittlampen, en fin vase med blomster i eller hvor du enkelt kan sette fra deg koppen med din favorittkaffe. Et sidebord er en stilig interiørdetalj som skaper flere overflater i hjemmet ditt på en enkel og fin måte!

Foto: Angeliqa Daldorph, Blomus, Bloomingville, Muuto, Verpan, @homebynicky, @interior_bymarie, @tamaraxhome, @uniq_j_home

Linnéa Axelson
Forfatter

Bli medlem i vår kundeklubb & få 500 bonuspoeng

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB