FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Inspirasjon & Tips/Tips/Svensk krepselag – tips og pynt til festen
Noen festlige tips til det svenske krepselaget er å dekke bordet med havet som inspirasjon, brette fine servietter og servere enkel og god buffetmat.

Svensk krepselag – tips og pynt til festen

Inviter til et svensk krepselag for å forlenge sensommerens herlige tid. Vi gir deg tips til hvordan du kan lage en hjemmelaget krepsehatt, brette fine servietter til det dekkede bordet, god buffetmat og gode drinker å tilby gjestene dine – alle tips til det svenske krepselag finner du her!
torsdag 7. juli 2022
Del artikkel

FESTLIGE TIPS TIL DET SVENSKE KREPSELAGET:

  1. Dekk bordet med servise som har havets vakre former.
  2. Ha velduftende håndklær lett tilgjengelig.
  3. Bytt ut levende lys med bærbar belysning.
  4. Lag din egen krepsehatt.
  5. Tips til enkel buffémat til det svenske krepselaget.
  6. Brett feststemte servietter
  7. Lag avkjølende og gode drinker.
Noen festlige tips til det svenske krepselaget er å sette frem enkel og god buffetmat, brette fine servietter og dekke bordet med havet som inspirasjon.

Inviter dine nære og kjære på et svensk krepselag som de kommer til å huske.

1. DEKK BORDET MED SERVISE SOM HAR HAVETS VAKRE FORMER 

Førtankenetil det vakreogstemningsfulle havet ved å dekke bordet med servise med havets vakre former, som disse fine snegleformedefatenefra Byon. De passer perfekt tilkrepselagetder du enten kan bruke de tilgodttilbehør eller tilrestenefrakrepsen.

Noen festlige tips til det svenske krepselaget er å dekke bordet med havet som inspirasjon, som med denne Shell-tallerkenen fra By On.

Et festlig tips til det svenske krepselaget er å dekke bordet med disse fine snegleformede tallerkenene fra By On som bidrar med en touch fra havet som inspirasjon.

2. HA VELDUFTENDE HÅNDKLÆR LETT TILGJENGELIG

Legg fuktige håndklær i en kurv sammen med en sitronbit slik at gjestene kan tørke hendene. De fuktige håndklærne blir en luksuriøs variant av våtservietter og sitronen er perfekt å gni på hendene for å bli kvitt krepslukten. Det er også en fin dekorasjon å sette på bordet, lett tilgjengelig for gjestene å ta av under eller etter middagen.

Et festlig tips til det svenske krepselaget er å pynte bordet med fuktige håndklær fra Himla sammen med en sitronskive for å kunne fjerne krepslukten fra hendene.

Sett fram denne fine brødkurven fylt med fuktige håndklær på bordet som gjestene kan tørke hendene med under eller etter middagen.

4. LAG DIN EGEN KREPSEHATT

Krepsehatter er en viktig del av det tradisjonelle svenske krepselaget. Imponer gjestene dine ved å lage hjemmelagde krepsehatter som en liten gave. Det blir både en fin dekorasjon å ha på det dekkede bordet og vil også heve feststemningen ytterligere. Et tips er å la gjestene lage sin egen krepsehatt, så blir det også en morsom aktivitet å gjøre sammen.

Les mer: Steg for steg: lag din egen krepsehatt til krepselaget

Et festlig tips til det svenske krepselaget er å lage hjemmelagde krepsehatter av gammel tapet.

Hjemmelagde krepsehatter er fin pynt å ha på borddekkingen til det svenske krepselaget - et tips som er et must!

Et festlig tips til det svenske krepselaget er å lage DIY krepsehatter av gammel tapet.

Å lage sin egen krepsehatt blir en morsom aktivitet og tips til det svenske krepselaget.

5. TIPS TIL ENKEL BUFFÉMAT TIL DET SVENSKE KREPSELAGET

Enkel og god buffémat er et must til det svenske krepselaget! Her er tre tips til perfekt buffetmat som er gode tips til krepselaget, men fungerer like godt til både fest og hverdag.

Les mer: Leter du etter mer inspirasjon til sommerfestene dine? Oppdag våre oppskrifter her.

Server en klassisk Västerbottenpai til gjestene dine - perfekt tips for enkel og skikkelig god buffémat til det svenske krepselaget!

En klassisk Västerbottenpai er tradisjonell på enhver svensk krepsefest.

7. LAG AVKJØLENDE OG GODE DRINKER.

Et tips til det svenske krepselaget er å servere gode drinker, eller hvorfor ikke lage drinkene sammen med gjestene? Unn deg en boblende drink med Prosecco, hyllebærjuice pyntet med mynte eller den klassiske Gin and Tonic. Mer sommerlig enn det kan det ikke bli!

Les mer: Inspirert av 7 oppskrifter på enkle sommerdrinker her!

Et festlig tips til det svenske krepselaget er å invitere gjestene på en Gin and Tonic servert i fine glass fra Orrefors.

Tilby gjestene dine enkle sommerdrikker som klassiske Gin and Tonic til det svenske krepselaget. Server i fine Gin & Tonic-glass fra Orrefors.

Håper disse tipsene hjelper deg med å lage et svensk krepselag du og gjestene dine sent vil glemme! Foto: Angeliqa Daldorph

Rebecca Sparling
Forfatter

TIPS TIL KREPSELAGET

Se mer

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB