FRI FRAKT OVER 599 KR*

BLI MEDLEM - FÅ 500 POENG

60 DAGER ANGRERETT

Kjøkkenutstyr/Bakeutstyr/Desilitermål & Måleskjeer

Desilitermål & Måleskjeer

Målebeger, desilitermål og måleskjeer er funksjonelle og praktiske hjelpemidler til både matlaging og baking. Her finner du målebeger i en rekke ulike materialer fra kjente merkevarer, som gjør matlagingen til en lek.
23 resultater sortert etter

Målebeger - gjør matlaging til en lek

Målebeger, desilitermål og måleskjeer er praktisk og funksjonelt kjøkkenutstyr som gjør det enkelt å dosere rett mengde ingredienser til både baking og matlaging, slik at resultatet blir perfekt. Målebeger kommer i en rekke ulike materialer, former og størrelser, og det er smart å ha et godt utvalg av både desilitermål og måleskjeer tilgjengelig for å gjøre alle dine kulinariske eventyr så smidige som mulig. Her finner du målebeger, desilitermål og måleskjeer fra kjente merkevarer.

Hvilke målebeger er mest populære?

Her har vi samlet målebeger, desilitermål og måleskjeer fra kjente merkevarer, slik at det er lett for deg å finne noe som passer deg, dine behov og som komplementerer det øvrige kjøkkenustyret ditt. Vi har målebeger fra kjente merkevarer som blant annet ERNST, Rosti og WMF.

Topp tre mest populære målebeger

  1. Målesett fra De Buyer
  2. Målesett fra MUUBS
  3. Målesett fra Bloomingville

Målebeger til drink og cocktail

I tillegg til å være en essensiell del av bakeutstyret, er et målebeger i rett størrelse er også en essensiell del av barutstyret, og gjør det enkelt å mikse og blande dine favorittdrinker. For drinker er det ofte cl som måles, så det kan derfor være lurt å velge et målebeger som gjør denne måleenheten ekstra tydelig. Tenk gjerne på å velge et målebeger som matcher resten av barutstyret ditt også, så skaper du en enhetlig og gjennomført stil i hjemmebaren.

Hvilke materialer kommer målebeger i?

Desilitermål, målebeger og måleskjeer kommer i en rekke ulike materialer som alle har sine fordeler og bruksområder.
Målebeger i metall og glass er lette å rengjøre ettersom disse materialene generelt sett tåler oppvaskmaskin. Glass tåler også ofte mikrobølgeovn. Målebeger og måleskjeer i tre er dekorative og de passer også bra til å måle opp tørre ingredienser. Tre skal generelt sett ikke vaskes i oppvaskmaskin.
Målebeger i plast tåler ofte oppvaskmaskin, noe som gjør de til praktiske valg i hverdagen. Plast har også en lavere vekt enn glass og metall.

Få 500p i velkomstbonus og samle poeng på dine kjøp som medlem av kundeklubben.

Nordic Nest (Bedriftens org.nr.: 997 671 538) E-post: info@nordicnest.no Tel: 210 81 665
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB